Domů Profil prodejce Veru Víchová
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Sušice, ČR
  • 3 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 23.8.2016
Město: Sušice
Stát: ČR

Veru Víchová

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Narodila jsem se a jako všechny miminka hned začala tvořit. Půlnoční árie a abstraktní malby v plenkách však nebyly zcela pochopeny. Ale já se nevzdala. Tvoření je má vášeň. Kreslila jsem na co šlo. Papír mi nestačil a skříně se zdály být jako fajn nápad. No jak pro koho. Brečí smíchy  

Aby maminka zachránila zbytek nábytku přihlásila mě do ZUŠ na výtvarku. Byl to super nápad. Chodila jsem tam celou základku. Když jsem byla trochu starší a pochopila, že domácí vybavení za nic nemůže, bylo vyhráno. Pokreslila jsem tuny papíru.

Střední školu jsem vybírala dost na rychlo.Dostala jsem se na dvě umělecké školy, ale vybrala jsem si tu bližší. Střední průmyslová škola oděvní Praha 7. Myslím, že to byla dobrá volba. Hodně jsem se naučila. Po krátké přestávce( nutně jsem potřebovala od školy pauzu, i když holky se divily proč nepokračuju na UMPRUM.) jsem začala studovat v Plzni na ZČU. Měla ze mě být učitelka výtvarné výchovy, ale dlouhodobé zdravotní problémy mi nedovolily školu dokončit. Popravdě mi to vůbec nevadilo. I tak jsem byla šťastná.

No a jak šel čas mé zájmy se rozšířily. Jsem přesvědčená, že každý člověk může přispět ke zlepšení stavu naší milované matky Země. Recyklace, upcyklace a podobné šetření zdrojů. To je teď pro mě stejně důležité. Snad se vám bude moje nabídka líbit. Zamilovaný pohled 

Děkuji Veronika Víchová

 

Zboží se snažím zabalit tak, abych použila minimum plastů. 

Balíčky posílám zatím jen poštou. 

 

Já se budu snažit, aby se vám umě nakupovalo dobře.Modlitba

Způsob dopravy
Balíčky se snažím balit co nejekologičtěji a zároveň nejlevněji. Protože je pro mě důležité žít udržitelně. Způsob balení se odvíjí od velikosti a povahy zboží. Posílám přes Českou poštu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Veru Víchová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--