Domů Profil prodejce Slupik
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Záblatí u Osové Bítýšky, ČR
  • 126 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (40) 100%
Nadšenci: 383
Aktivita: aktivní
Prodáno: 126
Registrace: 23.11.2009
Město: Záblatí u Osové Bítýšky
Stát: ČR

Slupik

/ Prodávající
Novinky
707343
16.3.2018 Obchůdek doplněn o další barevné variace. Co na ně říkáte? https://www.fler.cz/shop/...

Velikostní tabulka

Vášeň pro módu, znalost kontur a pochopení pohybu daly vystudované sochařce, Dině Rosinové, vynikající vklad do práce s látkou, kterou pod značkou Slupik nejrůznější těla obléká.

V šatech, které šije, se pravidelně vrací právě k sochařství. K čisté linii, k až minimalistické práci s geometrií, obrazcem, znakem. Ten je nejvýraznějším prvkem, který do jejího šití vstupuje. Jasně vyniká v kovových barvách zlata a stříbra na tmavém podkladu látky.

Své šaty řadí do kategorie smart dress (pro ženy, které potřebují víc než letní šaty, ale současně nechtějí sklouznout do kostýmkové uniformity. Které hledají ozvláštnění v davu masové produkce, protože šaty od Diny Rosinové nepřehlédnete).

Snaží se o exkluzivitu a současně o dostupnost. Ta ovšem nepramení z chrlení stovek a tisíců kopií. Jejím řešením je precizní zpracování a především myšlenka komponentových šatů. Co si pod tím představit? Stejně jako například u aut či počítačů nabízí Dina Rosinová jednotlivé variantní komponenty, které teprve dotvoří finální podobu každého výrobku. K základnímu střihu zvolíte délku rukávů, možnost spodního nápletu či kapsy, a především vzor grafiky. Díky tomu je značně nepravděpodobné, že byste své šaty viděli ještě i na někom jiném.

Jako látku zvolila Dina Rosinová tmavý french terry úplet (známý též jako pružná teplákovina). Tato na první pohled podivná volba však má jasný cíl. Pohodlnost. Ta však není vykoupená ztrátou elegance. Šaty si tedy nejspíš nevezmete na operu, nicméně skvěle se hodí na celodenní nošení, ať už jdete na kávu s kamarádkou, na obchodní schůzku nebo vyrazíte na raut.

 Tabulka rozměrů šatů

 

Způsob dopravy
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Slupik

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--