Domů Profil prodejce Od Manuli
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Ostrava, ČR
  • 39 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 70
Aktivita: aktivní
Prodáno: 39
Registrace: 20.12.2015
Město: Ostrava
Stát: ČR

Od Manuli

/ Prodávající
Novinky
606431
14.3.2017 Originální a rostoucí mikiny na jaro, krásně zdobené tepláky všech barev a materiálů, trika v BIO kvalitě nebo něco na hlavu. Klidně nám napište, budeme se těšit :-)

Ručně stručně pro děti a pro mámy :)

Jsme tři matky od dětí, co neumí zahálet a ze všeho nejvíce nás baví vytvářet originální kousky pro naše mláďata. Dnes už se moc nevyplatí šít a plést si pro děti, protože krásné kvalitní látky a vlny jsou mooooc drahé. Takže se snažíme vytvářet kousky, které s dětmi nějaký čas porostou a zároveň všichni hned poznají, že jste je nekoupili z obchodu, kde bylo dalších třicet stejných kousků ve všech možných velikostech. Obvykle máme od každého barevného provedení jen jeden kousek, aby děti vynikly a měly na sobě opravdový originál se vším všudy. Poohlížíme se po kvalitních látkách, hodně používáme pružnou teplákovinu, která se krásně přizpůsobuje křivkám těla, takže když koupíte kousek větší, vypadá to, že to tak má být. mikiny, šatovky, kraťáky, kalhoty, nasrávajdy... všechno, co se dá, opatřujeme delšími náplety v pase, na nohavicích, na rukávech, které se dají zahrnout, rozvinout, přeložit, takže z rukávů a nohávů děti hned nevyrostou.

 

Pletené věci jsou vyšperkované do nejmenších detailů, tisíce oček na každém kousku, naše pletací maminkobabička vše pečlivě uzavírá, zapošívá, schovává nitky, takže všechno je tip top nejen z venkovní, ale i vnitřní strany. Navíc vybírá kvalitní vlny a hlavně má cit pro barevné kombinace. Nejraději od ní máme návlečky na nohy, které jsou výborným merinodoplňkem pro nošence do šátku či nosítka. Jedny návleky vydrží většinou od novorozence až po školku. Nejprve sahají až ke stehnům a nakonec už jen po kolena, ale hřejou pořád stejně dobře :). Ovšem žádná diskriminace! Kočárkovníkům je jejich nošení též povoleno.

 

Občas se někomu zdá, že ceny jsou vysoké. Prosíme, berte na vědomí, že v prvé řadě látky jsou kvalitní a to něco stojí a pak taky nějaké ty hodiny strávíme nad šitím a pletením každého kousku. Oblečení vám pak vydrží delší čas, než bývá obvyklé u konfekce, a jsou to prostě kousky jediné svého druhu.  Vůbec nejnevděčnější je pletení, které trvá delší čas a spoustu času pak zabere precizní začišťování. Jedny návleky mají zhruba 8000 oček a pokud se často střídají barvy, je to už hooodně času. Je tedy nad slunce jasné, že pletení je práce podceněná.

 

Pokud se ale rozhodnete u nás nakoupit, určitě nebudete litovat :). Děláme maximum pro Vaši spokojenost a všechny naše střihy před vypuštěním do světa testujeme na dětech :)Tak lovu zdar!

Mon, Nessa a Luca

 

Tři grácie a malý model na jarmarku v Ostravě :)

 

 

přehled zkratek

Oblečení a doplňky šijeme z kvalitních materiálů, které se odrážejí v ceně výrobků, proto se snažíme věci šít a plést tak, aby co nejdelé posloužily. U většiny oblečení tak najdete na konci rukávů, nohavic a v pase pružné náplety, které drží rukávy, nohavice a pas na místě, takže nevadí, když koupíte věci jak se říká na výrost. Pružné materiály se přizpůsobí aktuální délce a patent zajistí, že rukávy nevisí po kolena a nohavice se nešourají po zemi. Stejně tak pletené návleky vydrží třeba od narození až do školky. Mikiny šijeme v těle delší, než bývá zvykem, takže se dají nosit nejprve jako mikina, která zakrývá zadeček (super na nošení) nebo jako šatovka u holčiček a pak postupně odrůstá s dítětem.

Stačí vzít dítěti zásadní míry a nebojte se koupit větší. Nahoře vidíte návod, jak měříme my a podle kterého můžete měřit vy. Níže pak vidíte zkratky. Veškeré zboží uvádíme s rozměry podle tohoto nákresu. A nebojte se zeptat :)

Zkratky:

Návleky:

CD celková délka i s patenty

ONS obvod návleku v nenataženém stavu

 

Mikiny, šatovky

ŠT šířka těla (poloviční obvod)

VT výška těla

HDR horní délka rukávu měřeno od krku

VPR výška patentu rukávu

VPP výška patentu pasu

VL výška límce

 

Kalhoty

VT výška těla

VS výška sedu

VNP výška nápletu pasu

VN výška nápletu u nohavic

NON nejužší obvod nohavic

NOP nejnížší obvod pasu

 

Sukně

NOP nejvyšší obvod pasu

VN výška nápletu

VT výška těla bez nápletu

 

čapky

VT výška těla

NOH nejvyšší obvod hlavy

 

 

Způsob dopravy
Zasíláme zboží doporučeně Českou poštou, případně balíkem do ruky. Jedne kus zboží obvykle vyjde na 48 Kč, od dvou kusů je poštovné cca 120 Kč. Cenu zboží určuje cena zboží - balíčky jsou pojištěné na plnou hodnotu zboží. Do zahraničí zasíláme podle možností pro cílovou zemi, snažíme se najít nejlevnější způsob přepravy. Na Slovensko zasíláme už od 80 Kč uloženkou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Od Manuli

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--