Domů Profil uživatele Korálky z celého světa
  • Na Fleru od roku 2009, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 27.10.2009
Stát: ČR

Korálky z celého světa

/ Nakupující
Profil

Už středověcí mořeplavci dokázali pobláznit domorodce šňůrami barevných skleněných korálků. A to samé se před časem stalo mě. Od počáteční záliby a potěšení jsem se dostala  ke koníčku a pak koni a teď už je to POSEDLOST.

Fascinuje mě množství zemí, odkud korálky pochází a současně variace materiálů, ze kterých se tyhle okouzlující kuličky vyrábí. Nejradši mám korálky, které byly vyrobeny ručně, protože každý z nich má svoji historii.

Ať už se jedná korálky ze skelného prachu z Africké Ghany, stříbrné z Thajska nebo Bali, keramické z Peru nebo korálky ve stylu Amerických -indiánů – vždycky když se na ně podívám,  tak si představím někoho, kdo si dal tu práci korálek vyrobit a vyslal ho na cestu do světa.

Jelikož jsem ale šikovnější na nakupování než na výrobu šperků, korálky se mi doma nakupily a já se rozhodla se s Vámi podělit tady na Fleru.

Pro uspokojení mé kreativní duše část korálků také vyrábím a nepřestávám se divit z čeho je možné korálky vyrobit. Já už jsem zkusila vyrábět korálky  z Fima nebo z papíru  a další třeba metodou decoupage. Ráda také vyrábím jako doplněk bižuterní komponenty ze stříbra.

Tak se podívejte a pokud se Vám něco zalíbí, také vybírejte. Korálky sbírám opravdu všude možně,  takže pokud zrovna korálek nebo komponent není  k dispozici, nebo je v menším množství  než byste potřebovali, napište mi do interní pošty  a já se je pokusím sehnat nebo případně vyrobit.

Protože jsem pěkně zvědavá a všechny moje korálky mám ráda, potěší mně, když mi dáte vědět, jestli balíček v pořádku došel, jak se Vám zboží líbilo, ale hlavně  co bylo z korálků vyrobenoJ 

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--