Domů Profil uživatele Calluah
  • Na Fleru od roku 2009, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 23.9.2009
Stát: ČR

Calluah

/ Nakupující
Profil

Ahoj,

jmenuji se Petra, ráda čtu a nade vše miluji psy. Ale myslím tím opravdu, opravdu velké psy. Specializuji se na  obří plemena psů. Protože si myslím, že vzhledem ke své velikosti jsou mnohdy, co se dostupných potřeb týče, opomíjena. Sama vlastním jednoho takového drobka a dobřé vím, jaký byl probém sehnat odpovídající pelíšek, no spíše pořádný pelech, který by velikostí a kvalitou vyhovoval potřebám obřího psa. A také cena je dnes rozhodujícím měřítkem pro koupi. Proto jsem se rozhodla zaměřit se na tato plemena psů a vytvořit pro ně pohodlné, zdravotně vyhovující a cenově dostupné matrace a polštáře. Níže v mém profilu najdete tabulku velikostí, podle které jistě zvolíte tu správnou velikost pro svého psa. Matrace a polštáře jsou šité na zakázku, menší velikosti (vel. 1 - 3) bývají běžně v nabídce.


Co u mě najdete?

- matrace, polštáře pro čtyřnohé mazlíky

- kabelky a baťůžky pro dospěláky i ratolesti

- sedací vaky

- šperky

 

 

Pokud by jste se chtěli dozvědět něco o obřích plemenech, a která plemena mezi obří patří, koukněte na můj blog.

 

 

ZAKÁZKOVÉ ŠITÍ:


Sedací vaky - vaky jsou šité převážně na zakázku, dle přání zákazníka. Jsou zhotovené z ekokůže, která je velmi efektní a  dobře udržovatelná, vzorník barev naleznete zde. Vaky začínáme šít až po připsání platby na účet, tím zákazník závazně potvrdí svou objednávku. Tento krok je nutný, jelikož se stalo, že si zákazník zboží objednal a krátce před vyzvednutím odřekl. Jakmile obdržíme platbu, objednáme u dodavatele ekokůži dle Vašeho přání a už nic nebrání tomu, aby vznikl Váš vytoužený vak. Dodací lhůta vaků jsou min. 3 týdny, je to z důvodu dlouhé dodací lhůty ekokůže. Pokud by došlo ke zpoždění výroby, budete o této skutečnosti včas informováni.

 

Typy vaků:


 Sedací vak "ESET" - průměr 1 m, výška 40 cm

Sedací vak "GRYF" - průměr 70 cm, výška 20 cm

 

Pokud si budete přát jiný rozměr nebo jiný tvar, stačí napsat a můžeme se domluvit.

 

Psí matrace - matrace jsou šité též na zakázku, zvláště velikosti 4 a 5, dle přání zákazníka. Jsou zhotovené z ekokůže, která je velmi efektní a dobře udržovatelná, vzorník barev naleznete zde. Samozřejmě je možné matraci ušít i z bavlněných látek, vzorník naleznete zde (vzorník je momentálně ve fázi přípravy). Pro matrace na zakázků platí stejné podmínky jako u sedacích vaků.

 

 

 

 Při toulkách "flérem" jsem narazila na skupinu lidí, kteří pomáhají těm, kteří si sami pomoci nemohou. Najdete je v klubu Zvířata v nesnázích, kde se dozvíte veškeré informace o klubu samotném, akcích minulých i současných.


 

Klub poznáte podle výrazného loga a lze ho najít také na Facebooku.

Seznam zboží, jehož výtěžek je věnován na dobrou věc, můžete najít ve Flerboxu:

 

 

AKTUÁLNĚ:  Nová akce - PRO KOČKY IV.

Byla zahájena nová akce PRO KOČKY IV, která je věnována Kočkám u Jarky Orlové u Karviné. Zde Flerbox s nabídkou zboží.

 

!!! Jestli i Vy chcete pomoci nebo se cítíte osamělí a toužíte po čtyřnohém příteli, pak určitě koukněte na Seznam útulků v ČR, protože udělat dobrou věc je záležitostí SRDCE a ne peněz.

"Pokud jste dočetli až sem, pak jsem Vás příliš nenudila a přeji příjemné nakupování."

 

Také mě potěší, pokud pošlete zprávičku, že zakoupené zboží dorazilo v pořádku, rovněž děkuji za Vaše hodnocení.

 

 

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--