Domů Profil prodejce Haničky
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Prostějov, ČR
  • 114 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (21) 100%
Nadšenci: 38
Aktivita: aktivní
Prodáno: 114
Registrace: 7.3.2015
Město: Prostějov
Stát: ČR

Haničky

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 Srdečně Vás vítáme v našem malém obchůdku,

jsme zaměřeni především na tvorbu z látek, které jsou nám blízké srdci a práce s nimi je nám velkou inspirací. Látky na nás promlouvají a sami si říkají co z nich vyrobit a udělat někomu radost a třeba mu vykouzlit ůsměv na tváři. Náš tým je čistě rodinný, jsme dvě Haničky. Maminka a dcera, které nejvíce baví pracovat spolu, diskutovat a tvořit, když je hotovo máme obrovskou radost, že naše věc mohla být k užitku i potěšení.

 Mladší Hanička navrhuje, kreslí,vybírá látky a vymýšlí má na to vystudovaný obor oděvní návrhářství. Vždycky ráda tvořila a já ji vedla a nechávala její fantazii otevřená dvířka, proto je pro mě velkou radostí, že můžeme tvořit spolu.

Větší Hanička tvoří, šije, háčkuje a vylepšuje, má na to taktéž školu i dlouholetou praxi a obě dohromady nás baví spolu diskutovat, tvořit a vylepšovat.

Dalšími neodmyslitelným členem a pomocníkem je moje vnučka, která nám asistuje,už i sama navrhuje i šije a vypadá to, že lásku k látkám zdědila taktéž.

Našimi ,,pomocníky´´ a velkou inspirací jsou naši dva úžasní whippeti Nico a Marco a naši chrtí kamarádi různých plemen. Nové výrobky osobně pečlivě testují. 

Děkujeme , že respektujete autorská práva.

Rádi bychom Vám představili naše výrobky, na které používáme kvalitní látky.Také pracujeme podle představ zákazníka a rozhodně se nebráníme zakázkové výrobě. Šily jsme již na přání chrtíky,očkovací průkazy pro celé vrhy štěňátek, povlaky na polštáře pro gauč, běžné malé polštářky, ložní povlečení, obaly na opěrky do křesílek, bylinkové pytlíčky, prostírání, ubrusy malé i větší. Dětské hračky a polštářky do postýlek. Kosmetické taštičky i tašky nákupky, chňapky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat ,těšíme se na Vaše přání.

Největší radost dělají věci, které používáme každý den.

                                     

                         

Způsob dopravy
Doprava dle sazebníku České pošty, podle váhy. Baleno podle druhu zboží v sáčku,papíru,krabici, aby vše dorazilo čisté a v pořádku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Haničky

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--