Domů Profil prodejce Kamcza
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha - západ, ČR
  • 279 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (117) 100%
Nadšenci: 216
Aktivita: aktivní
Prodáno: 279
Registrace: 16.9.2009
Město: Praha - západ
Stát: ČR
Důležitá informace: !!!SLEVA!!! Při objednání dvou a více kusů či kompletu použijte kód 47Z-N6J-7RD na slevu 10% platný po celý rok 2014.

Kamcza

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás u Kamči!

Bylo nebylo, zkrátka všechno, co tu vidíte,  začalo jednou čepicí pro mého prcka a už mě to nepustilo. Všichni v mém okolí jsou "popletení" od hlavy po paty,  a tak jsem vtrhla na Fler hledat nové oběti mého "motání" :-) Děkuji, pokud jste se jednou z nich stali právě VY!

Jestli máte zájem o víc kousků vystaveného zboží (např. pro vícerčátka) nebo se vám líbí nějaký výrobek, který je již prodaný,  chtěli byste jinou barvu či ho nějak upravit, nebo máte nápad, který byste chtěli na přání zhotovit, neváhejte a napište mi. Budu se snažit všem vyhovět.

Uváděné ceny u dětských čepic platí do velikosti obvodu 50cm včetně. U větších velikostí se cena odvíjí individuálně podle spotřeby materiálu.

Přeji příjemný den. 

Kamila

P.S. Svým tvořením  se snažím podporovat české výrobce a "motám" proto převážně z jejich přízí. Ty, jež mají certifikaci Textilního zkušebního ústavu pro pletení dětem do tří let samozřejmě preferuji a u konkrétního zboží tento fakt uvádím. Někdy však nabídka českých výrobců není dostatečná, a tak musím sáhnout k osvědčeným klubíčkům zahraniční produkce. Příze i vzory pečlivě vybírám s ohledem na jemnou dětskou pokožku, takže výrobky jsou nekousavé a pokud je to možné i bezešvé, aby byly pohodlné a děti při nošení nijak neobtěžovaly.

Způsob dopravy
Výrobky zasílám doporučeně dle tarifů České pošty a co nejdříve po připsání částky na účet. Budu ráda za zprávu, že zboží dorazilo a zda splnilo Vaše představy. Reklamace ohledně velikostí vyřizuji vždy kladně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kamcza

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--