Domů Profil prodejce obrazylevne
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 2, ČR
  • 4 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 81
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 24.8.2009
Město: Praha 2
Stát: ČR

obrazylevne

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Nabízíme Vám kvalitní obrazy do interiérů. Skvělá cena, originalita, moderní design a vysoká kvalita jsou devizy, které nám dělají dobré jméno a tvoří tak velmi estetický doplněk mnoha domů, bytů, kanceláří, hotelů i restaurací. Snažíme se zaujmout nápaditými grafikami a fotografiemi. Pravé lněné plátno se speciálně vyvinutým coatingem vykazuje skvělé vlastnosti pro potisk a následnou aplikaci na rámy. Jednotlivé motivy lze vyrobit i v jiných rozměrech (50x50 cm, 70x70 cm, 100x100 cm a 120x120 cm).

Přejeme Vám hezké chvíle s našimi obrazy.

RomaRio & Dalibor

imageimageimage

imageimage

image 

Naše obrazy jsou tištěny na strojově tkaném malířském plátně, na kterém je speciální bílý zátěr. Toto plátno rozpoznáte od různých napodobenin jednoduše podle barvy. Plátno je světle hnědé pískové barvy. Coating, respektive zátěr je ze speciální hmoty, která je bílá a umožňuje tisknout na toto plátno ve velmi vysoké kvalitě. Díky coatingu je plátno nevsákavé a lze tedy při tisku dosáhnout velmi sytých a jasných barev, a to i ve velmi tmavých tónech. Tisk i plátno jsou vodě odolné a lze tedy obrazy otřít vlhkým hadříkem.

imageimage

Obrazy napínáme na dřevěné rámy, které jsou vyrobeny z kvalitního dobře proschlého borovicového dřeva, které jsou opatřeny kvalitními rohovými zámky. Šíře profilu rámu je 43 mm. Výška profilu rámu je 20 mm. V rozměrech od 120 cm do 300 cm jsme schopni nabídnout rámy s výškou profilu 38 mm. Plátno je na rámu uchyceno pomocí ocelových čalounických sponek.

imageimageimage

Způsob dopravy
Zboží zasíláme převážně službou Toptrans. Obraz je zabalen do kapsy z bublinkové fólie a následně je zabalen do velmi odolné kartonové krabice nebo kartonové kapsy. Ke každému obrazu dodáváme montážní sadu pro uchycení na zeď.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od obrazylevne

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--