Domů Profil prodejce Meridian
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 7 - Bubeneč, ČR
  • 519 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (83) 100%
Nadšenci: 157
Aktivita: aktivní
Prodáno: 519
Registrace: 2.10.2014
Město: Praha 7 - Bubeneč
Stát: ČR

Meridian

/ Prodávající

 

Dobrý den,

     vítám vás ve svém dřevem vonícím obchůdku. Ráda tvořím, jen tak, pro radost, věci užitečné i pro potěchu oka. 

         Moje decoupage je tak trošku jiná. Kombinuji více technik, krakelování, strukturování, transfer, patinování, mramorování, občas i malování s výrobou kabošonů, pryskyřičných odlitků atd. tak, aby konečný předmět s sebou nesl i příběh, jehož představu v novém majiteli vyvolá. 

     Zaměřuji se především na dřevěné polotovary, čajové krabice, šperkovnice, poličky, zásobníky, kapesníkovníky a další. Kromě toho vyrábím také mýdla s aroma pravých arabských olejů, dekoruji svíčky a látkové sáčky s doma nasušenými bylikami. Většina nabízených krabic jsou čajové a proto je ponechávám uvnitř přírodní, pokud by však někdo chtěl dodekorovat i uvnitř, dle přání lze dozdobit. 

     Často upravuji své výrobky do tzv. postaršené podoby, aby připomínaly staré časy našich babiček. Ta moje se narodila v roce 1909, vyrůstala jsem na stejných pohádkových knížkách jako ona, čítávala mi z nich, měla doma krásnou starou kredenc z přelomu století, nábytek z dvacátých let a spoustu těch neužitečných milých věciček, které čas obrousil doopravdy, a které s sebou, bohužel, odnesl do zapomnění. Mám ráda vintage věci a nepřezdobený styl shabby chic.

          Dalším mým koníčkem jsou parfémy běžně dostupných značek i těch niche, především ale zvířata, která mám moc ráda. Jsem vášnivý kočkař, máme tři bytové kocourky, Mrňouska, Matýska a Bobeška. ♥

Budu ráda, pokud se Vám něco z mých věcí bude líbit. A pokud by se Vám i něco hodilo, po připsání částky na účet odesílám včetně paragonu co nejrychleji. 

Děkuji za přízeň.

Meridian

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Meridian

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--