Domů Profil prodejce Inspirace
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Klatovy, ČR
  • 7476 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (213) 100%
Nadšenci: 171
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7476
Registrace: 13.8.2009
Město: Klatovy
Stát: ČR

Inspirace

/ Prodávající
Novinky
1098495
25.3.2024 Od 28.3. do 10.4. jsem na dovolené v zahraničí, objednávky přijaté od 26.3. budou vyřízeny až po 10.4. Děkuji za pochopení!

Co nejsrdečněji Vás vítám v mém obchodě Inspirace.

Pohodlně se usaďte a kochejte se, pokud byste měli zájem o něco, co jste neobjevili, napište mi. Zbožíčka je víc než stíhám fotit a vystavovat.

Zde na Fleru má hodně obchodníků rozdělěné obchůdky na ten s výrobky a druhý s materiálem. Po dlouhém přemýšlení jsem usoudila, že budu mít hotové výrobky i volný materiál k tvoření pohromadě. Třeba se Vám bude líbit nějaká dekorace a budete si ji chtít sami vyrobit, tak ať nemusíte jinam hledat komponenty.

Zabývám se výrobou bytových dekorací, drobných dárků, ozdob a  netradičního dárkového balení (balení peněz, dárků, lahví atd.), výrobou krabiček - na přání zákazníka apod.

A kategorie, která se velice vhodně propojuje je svatba - takže nabízím kompletní svatební program, ke koupi i k pronájmu. Od výslužek, přes dekorace u Vás doma, výzdobu aut, obřad, hostinu. Mrkněte do kategie "svatba" a pokud potřebujete něco konkrétního - napište. Věřím, že i mé ceny se Vám budou líbit!!! Nabízím i osobní aranžování na Vámi určeném místě. 

Můj obchůdek propojuje více kategorii (aranžování, floristiku, dárkové balení), protože jsem si vědoma toho, že spolu úzce souvisí, tak aby si každý mohl zakoupit co nejvíce potřeb, výrobků atd. v jednom obchůdku a ušetřil čas i poštovné.

Na Fleru jsem měla i ňaminky jako uživatel pro dobrotu za žebrotu..., ale protože nevlastním ŽL na potravinovou výrobu, je kategorie dočasně pozastavena, ale zatím se s ní úplně neloučím. Třeba časem...

Se všemi svými nápady se prostřednictvím Fleru s Vámi moc ráda podělím, to jak používám různé komponenty můžeme probrat v klubu a na výrobky, které nevystavuji k prodeji, se můžete podívat ve fotogalerii.

Způsob dopravy
Zboží zasílám v bublinkových obálkách nebo jako doporučený balík ČP, přes balíkovnu nebo zásilkovnu. Platba - předem na účet. Zboží na dobírku není bohužel možné.. Je-li problém platba předem na účet, je možné udělat výjimku a po domluvě zboží zaplatit až po odeslání - na fakturu. Poštovné a balné: Zboží do 100 Kč - 65 Kč (bublinková obálka) - 100 Kč (balík) Zboží do 500 Kč - 100 - 130 Kč Zboží do 2000 Kč - 170 Kč Vždy záleží na daném rozměru zboží, snažím se balit do co nejmenších rozměrů, aby se poštovné snížilo. Objednávka nad 2000 Kč ZDARMA!!!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
inspirace
Zboží

Další zboží od Inspirace

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--