Domů Profil prodejce Tomáš Sajvera
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Uhlířské Janovice, ČR
  • 1091 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (265) 100%
Nadšenci: 1412
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1091
Registrace: 1.8.2009
Město: Uhlířské Janovice
Stát: ČR

Tomáš Sajvera

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsem rád, že jste zavítali na můj fler-profil, jehož prostřednictvím chci představit i nabídnout něco ze své keramické produkce.

Hlína mne okouzlila už téměř před třiceti lety a nakonec se stala mou profesí. Jde o fascinující materiál s nepředstavitelným množstvím možných přístupů, množstvím možností vytváření i dekorace. Moje tvorba je ryze studiová - vše vyrábím sám, v malých sériích - a kromě vlastních rukou je mým klíčovým výrobním prostředkem hrnčířský kruh. Konečnou podobu výrobkům dávají dvě elektrické pece o kapacitě 60 a 330 litrů. Nevím přesně proč, ale převážná většina mého sortimentu se vyprofilovala ve věci, které jsou nějak spojeny se světlem a svícením - svícny, lampy, lampičky - převážně na přírodní (neelektrické) světlo. Jde převážně o drobnější sortiment, jen občas se najde chvíle na vytvoření něčeho rozměrnějšího (pár ukázek můžete vidět i zde).

V rámci tohoto profilu nabízím převážně keramiku s pracovním názvem "zlatobronz", jejíž "podstatou" je metalická glazura, často kombinovaná s černou matnou engobou. Zcela speciální kategorií je prořezávaná keramika - tu představují obvykle dvoustěnné točené nádoby, kde vnitřní stěna plní svou funkci užitnou, vnější (prořezaná) pak funkci dekorativní. Všechny výrobky mají charakter měkčí kameniny, jsou páleny při teplotě okolo 1150 °C.

Přeji příjemnou prohlídku, příp. i příjemný nákup!

Příp. ještě něco o mě - z trochu jiného úhlu: rozhovor

Dóza

Mísa na noze (43x25 cm)

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím České pošty jako balík "do ruky". Po domluvě mohu zaslat i jiným způsobem - balík "na poštu", dobírka. Lze domluvit i osobní odběr - nejlépe přímo v mém ateliéru (Uhlířské Janovice na Kutnohorsku). Balné podle velikosti a počtu zboží, příp. i podle náročnosti balení. Balení: kartónová krabice, polystyrén, bublinková folie, papír. Součástí balíku je prodejní doklad. Odesílání zboží: nejpozději do 3 prac. dnů ode dne obdržení úhrady (pokud nejsem schopen tento termín dodržet, zasílám upřesňující zprávu). POZN.: POŠTOVNÉ A BALNÉ UVEDENÉ U ZBOŽÍ JE POČÍTÁNO ZA 1 KUS. S VĚTŠÍM MNOŽSTVÍM OBJEDNANÉHO ZBOŽÍ SE MŮŽE NAVÝŠIT I POŠTOVNÉ A BALNÉ (UPŘESŇUJI ZPRAV. PŘI POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Tomáš Sajvera

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--