Domů Profil prodejce mimah
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha, ČR
  • 15 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 15
Registrace: 7.6.2014
Město: Praha
Stát: ČR

mimah

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás,

pletení a patchwork jsou pro mě velikým relaxem, zvláště po celodenním „boji“ s mými malými čertíky :)

Mým klukům jsem ušila a upletla spoustu kousků do postýlek, kočárků i do pokojíčku a jsem ráda, že jsem je mohla těmi maličkostmi potěšit. Doufám, že z mých výrobků budete mít stejnou radost…

 

Praní v pračce 

Při praní pletených oděvů v pračce doporučuji pleteninu otočit na rubovou stranu. Používejte pouze doporučené prací prostředky a perte na programu pro praní vlny. Vytažení pleteniny zamezíte umístěním do síťky na ochranu jemného prádla nebo třeba do povlaku na polštář.

Po vyprání pleteninu opatrně vyždímejte (ne kroucením). Vyndávání mokrého úpletu z vody přidržením pouze za jeho vrchní nebo spodní část může vést k „vytažení“ tvaru.

Vlhkou pleteninu rozložte volně na rovný povrch, nesušte zavěšené na šnůře nebo ramínku. Během sušení nevystavujte pleteninu působení tepelných zdrojů nebo  slunci.

 

Ruční praní

Doporučuji prát ve vlažné vodě a v pracím přípravku určeném pro vlnu. Perte jemným mnutím a promačkáváním. Pleteninu nedrhněte o sebe ani nekruťte. Několikrát vymáchejte ve vlažné vodě. Dále již postupujte stejně jako při praní v pračce.

 

Praní výrobků z ovčí vlny

Výrobky z ovčí vlny doporučuji prát ručně přípravkem s obsahem lanolinu ve vlažné vodě s přidáním octa, ten zvýrazní barvy. Nemněte a sušte volně rozložené, ždímání velmi jemné, nejlépe v ručníku. Chemicky nečistěte. Nedoporučuji aviváž.

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mimah

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--