Domů Profil prodejce MVstyle
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 17 hodin.
  • Velké Bílovice, ČR
  • 355 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (83) 100%
Nadšenci: 138
Aktivita: aktivní
Prodáno: 355
Registrace: 28.4.2014
Město: Velké Bílovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Veškeré zboží je tvořené po připsání platby na účet a poté odesláno. Prosím počítejte s dodací lhůtou i tři týdny (máme doma prvňáčka a měsíční miminko, proto pracuji pouze ve volných chvílích). Neváhejte mě kontaktovat - ráda sdělím termín doručení. Děkuji <3

MVstyle

/ Prodávající
Novinky
858379
16.1.2020 Obchůdek končí...

Ano, bohužel je to tak. Pokud vás to mrzí, věřte mi, že mne také a to velmi. Bylo to nervy a srdce drásající rozhodování, ale muselo to přijít. Už nějaký čas jsem cítila, že nejsem schopná svůj život vybalancovat a že věci nejsou tak, jak by měly být.

Tak jak to život umí, často nám do cesty přivede příležitost, když to nejméně čekáme a někdy nám to hlavu pěkně zamotá. Podobně mi život zamíchal karty zhruba před dvěma lety, když jsem dostala úžasnou pracovní nabídku právě ve chvíli, kdy se nám měla narodit naše vymodlená dcerka, na kterou jsme čekali sedm dlouhých let. V té době jsem ještě fungovala na plný úvazek v mé milované zakázkové tvorbě. Tvoření se věnuji už přes 7 let a myslela jsem si, že to tak bude snad na pořád. Před časem jsme se tedy s manželem po dlouhém a těžkém rozhodování dohodli, že tu krásnou pracovní nabídku přijmu a on zůstane s dcerkou na mateřské a následně rodičovské dovolené. K tomu jsem si malovala, že budu nadále stíhat i tvořit. Plán velkolepý, nicméně po čase přišlo vyhoření, které se dotklo především mé tvorby. Tvoření už mě tolik netěšilo a cítila jsem se čím dál více provinile, že šidím sebe i rodinu. Po příchodu z práce se zavřít v pracovně a s radostí vyrábět je dlouhodobě nemožné, jak jsem zjistila. Ne nadarmo se říká: „Nelze sedět najednou na dvou židlích.“ Zaměstnání mě naplňuje, tam rostu, jsem šťastná a v tom chci pokračovat. Při nedávné dovolené to vše na mne dolehlo v plné váze a já si uvědomila, že takhle dál opravdu nemůžu. Věděla jsem, že někde musím ubrat a ač bylo tvoření po dlouhou dobu mou velkou láskou, došlo mi, že nyní je to jen povinnost, která mne vzdaluje od mé rodiny. Přála jsem si být s rodinou venku a po práci si užívat děti a ne být do nocí zavřená u šicího stroje. Navíc nejde jen o mne, ale i oni mne potřebují, chci být u toho, jak rostou, takže o svůj volný čas už se nemohu dále dělit a chci jej plně věnovat jim, mé rodině, protože na nich mi záleží nejvíc. Toto rozhodnutí bolelo a stálo mne mnoho slz, než jsem se definitivně odhodlala ke konečnému kroku, ale nyní už to napětí ze mne spadlo a cítím se opět šťastná a volná.

 Věřím, že mé pohnutky pochopíte. Láska vždy zvítězí a tentokrát je to láska k mé rodině.

 Chtěla bych tímto všem mým milým zákazníkům a zákaznicím se srdce poděkovat za letitou důvěru, kterou jste v mé tvoření vkládali a obrovské díky poslat všem mým spolupracovníkům, především Kamči, která se mnou dlouhá léta malovala na trička, paní švadleně, bez které bych to vůbec nezvládala. Ale úplně největší dík si zaslouží má rodina, můj skvělý a nejlepší manžel, který mne celé ty roky podporoval a měl se mnou nekonečnou trpělivost a můj dnes už 7letý syn, který se mnou prožil spoustu pracovních schůzek a telefonátů, byl u většiny vytvořených šatiček, sponeček, gumiček a kopec času strávil čekáním na maminku. Miluji vás nade vše a děkuji za každý den strávený s vámi.

A nyní k praktické části. Již netvořím…

Do vyprodání zásob zůstává otevřený můj účet na FLER – U TŘÍ MEDVÍDKŮ. Najdete zde skladové věci za akční a výprodejové ceny. Po vyprodání se uzavře i tento obchod.

Děkuji všem za krásnou příležitost a zkušenost, kterou jsem při tvoření dostala a vám všem, které jsem na cestě s „medvídky“ potkala jsem vděčná, všichni jste mne nějakým způsobem ovlivnili a obohatili.

S láskou

Markéta ♥

Způsob dopravy
Zboží zasílám Českou poštou a to doporučeně, obvykle v krabici, nebo bublinkové obálce. Veškeré zboží je děláno a odesíláno po připsání platby na účet. Cena poštovného je od 65,- do 170,-. Při objednávce více kusů platíte jen jedno poštovné. V případě, že jste nakoupili i na mém druhém prodejním profilu U tří medvídků je také hrazeno pouze jedno /nejvyšší/poštovné. Na dobírku zboží nezasílám. Děkuji za pochopení.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MVstyle

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--