Domů Profil prodejce hraběnka lenka
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 1, ČR
  • 16 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 42
Aktivita: aktivní
Prodáno: 16
Registrace: 3.3.2014
Město: Praha 1
Stát: ČR

hraběnka lenka

/ Prodávající
Novinky
422042
8.9.2015 postupně fotím a vkládám další drobnosti - úchopové míčky, dětské věcičky ale i nový šátek v nádherných podzimních barvách vřesu a levandule.

Vítejte, udělejte si radost. 

Háčkování je pro mně především relax, odpočinek po práci a způsob, jak si vyčistit hlavu. Těší mě nejen samotná práce s háčkem a přízí, ale i hledání nových vzorů, hraní si s různými materiály a barvami a odhalování, jak kombinace tohoto všeho ve výsledku dopadne. V každém výrobku tedy vždy zůstává zamotaná i trocha radosti a klidu, které mi tvorba přináší.

Důležitá je pro mně kvalita příze, proto nevyužívám přízi páranou, nicméně jsem ráda, když mohu využívat přízi z recyklované bavlny, případně recyklovanou tričkovinu (tzv. hobby špagát). Moc ráda pracuji se stínovanými/samovzorovacími přízemi.

Mezi mým zbožím najdete zejména dámské módní doplňky jakou jsou šátky, šály či plédy, oblečení a deky pro děti, ale i různé drobnosti do bytu. Nemám ráda sériovou výrobu, většina modelů je tedy vyrobena pouze v počtu 1ks, další pak vyrábím pouze na zakázku a to obvykle v jiné barevné variantě. 

Pokud Vás zaujme něco z dostupného, nebo i vyprodaného zboží, ale nebude to přesně to, co byste chtěli, neváhejte mě kontaktovat se zakázkou, mohu Vám připravit kousek podle Vašich představ a snů.

 

Způsob dopravy
česká pošta, za příplatek lze zboží zaslat na dobírku, případně službou balík do ruky/balík na poštu, u drobnějších kousků, které lze složit naplocho také možnost za nižší cenu zaslat jako dopis
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od hraběnka lenka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--