Domů Profil prodejce Eva N.
Eva Nahodilová
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Písek, ČR
  • 166 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (46) 100%
Nadšenci: 227
Aktivita: aktivní
Prodáno: 166
Registrace: 3.7.2009
Město: Písek
Stát: ČR

Eva N.

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mé galerii Kouzelné srdce.

Jmenuji se Eva Nahodilová, jsem ve středním věku a celý svůj  život ráda něco tvořím.  V poslední době se mi dostal do rukou drát a  začaly vznikat první srdíčka, šperky, obrázky....

S drátem pracuji spíše intuitivně, nežli osvědčenými technikami. Moje tvorba je spontání, hravá, každý kus je originál. Vše  co vytvářím mi přináší pocit radosti a uspokojení. prostě ráda dělám věci tak  trochu jinak.Určitě se tam promítají  všechny moje pocity, emoce..... Pokud i Vy něco takového v mé tvorbě pocítíte, uděláte mi radost , protože věřte mi, je v ní opravdu všechno ze mne - to pochopené, ale i to prozatím nepoznané. To , co se nedá moc popsat slovy a nelze o tom moc přemýšlet, protože je to ze srdce.....

V mé galerii najdete převážně drátované věci - šperky, srdíčka, anděly, květiny...  Taky ráda dělám  obrazy,které vznikají kombinací mozaiky, použití reliefní pasty a samozřejmě drátu. Prostě relaxuji od jednoho k druhému.

A protože je Vás spousta šikovných a máte chuť si  "drátnout " něco sami, tak jsem začala dělat  kurzy. Ráda za Vámi kamkoli přijedu - pokud budete mít zájem napište a domluvíme se co a jak.

 

 

Způsob dopravy
Zboží posílám doporučeně prostřednictvím České pošty a odesílám po připsání platby na účet. Je možné se vždy domluvit a také si vyzvednout osobně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Eva N.

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--