Domů Profil prodejce Sangueterre
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Hradec Králové, ČR
  • 82 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (27) 100%
Nadšenci: 394
Aktivita: aktivní
Prodáno: 82
Registrace: 30.4.2013
Město: Hradec Králové
Stát: ČR

Sangueterre

/ Prodávající
Novinky
630988
13.6.2017 Děkuji za umístění v dopoledním Výběru a všem za milé ohlasy! :)

Ozdobte se kouzlem...

Vítejte v království, kde se kovy a vzácné kamínky spojují v jedinečná kouzla, ze kterých je utkaný svět...
 
 
 
 
Procházejte se zvolna a s radostí. Kouzla někdy musí být déle vychutnávána a někdy jsou zcela nenápadná, když vás jakoby mimochodem cvrnknou do nosu... Užijte si procházku.
 
Děkuji Vám za Vaši návštěvu u Sangueterre.
"Procházel jsem se tedy na sklonku večera, kdy všechno ztrácí soudržnost, mezi lidmi svého národa a pozoroval je, jak v ošumělých, starých šatech postávají na prahu svých skrovných chatrčí a odpočívají po své včelí práci.
 
A nezajímali mě ani tak oni samotní, jako spíš dokonalost medového koláče, na němž po celý den společně pracovali. 
 
Nad jedním z nich jsem se zamyslel. Byl slepý a navíc přišel o nohu. Byl velmi starý, blízek smrti, při každém pohybu zasténal jako kus starého nábytku a odpovídal jenom pomalu, protože při svém vysokém stáří už nedokázal jasně hovořit, ale v tom, zač se směňoval, byl čím dál zářivější, jasnější, chápavější. Dosukd totiž pokračoval roztřesenýma rukama v práci, jež se změnila v elixír čím dál jemnější chuti. A nádherně tak unikal ze svého starého, zkornatělého těla a byl čím dál tím šťastnější, nezranitelnější. Čím dál tím nesmrtelnější. Ruce měl plné hvězd a vůbec netušil, že umírá..."
 
Nuže... Směňuji se tedy za šperky - za unikátní a nenapodobitelné ozdoby, vytvořené starobylou a velmi jemnou technikou drátkování - wire-wrappingu.
 
 
Co dělá Sangueterre kromě této směny?
 
Náruživě čte.
 
Nekonečně sní.
 
Škádlí své králíčky a občas i přátele.
 
Čaruje. Protože každý čin je magický.
 
Tvoří. Neustále.
 
Opakuje si francouzská slovíčka a pokukuje po španělských.
 
Hodně se směje a občas pláče a věří, že život se dá zažít jen prožitím. Tak žije.
 
Občas rychleji jedná a mluví než myslí a občas jí to pěkně zamotá hlavu, ale pak se tomu všemu přeci jen nejraději ze všeho zasměje.
 
Miluje... A nejvíc ze všeho všechnu krásu na světě, kterou jsme stvořili a ještě stvoříme a na které se může vlastníma rukama taky trochu podílet.
 
A děkuje Vám za návštěvu.

Sangueterre je čarodějka, která se rozhodla stvořit kouzla v podobě šperků.

 

Každý šperk vzniká pečlivým splétáním drátků a jemným ovíjením jednoho drátku kolem druhého, s důrazem na čisté linie, symetrii a celkovou eleganci tvarů.

 
Její oblíbené materiály jsou kov a vzácné kamínky, zázračné výtvory přírody - protože vše v přírodě stvořené má svou duši. Nebo pracuje s vinutými perlemi, které zase stvořily ruce člověka a vtiskly jim kousek jedinečné duše člověčí.
 
 
Tenké drátky kovu a třpytivé kamínky jí umožňují vyrobit jedinečný a vždy neopakovatelný šperk, jemný a něžný jako orosená pavučina v prvních paprscích ranního slunce, a zároveň šperk trvanlivý, věčný.
 
 
Šperk, který dostane do vínku duši svého kovu, svého kamene, svého člověka. Čarovný amulet, kouzlo, kterým se může žena ozdobit a být ještě krásnější, než krásná. 
 
Šperky od Sangueterre mohou samozřejmě vzniknout i na přání své budoucí majitelky. Neváhejte přát si, ptát se a tvořit... Všechno je možné. Věřte v zázraky. Vytvořte je.
 
Děkuji za Vaši návštěvu.
Způsob dopravy
Všechny šperky posílám dárkově zabalené v ozdobném sáčku nebo krabičce a samozřejmě důkladně zachumlané v bublinkové fólii. Využívám služeb České pošty a zasílám doporučeně.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Sangueterre

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--