Domů Profil prodejce Ben Marko
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Roznov pod Radhostem, ČR
  • 99 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (16) 100%
Nadšenci: 115
Aktivita: aktivní
Prodáno: 99
Registrace: 9.4.2013
Město: Roznov pod Radhostem
Stát: ČR

Ben Marko

/ Prodávající
Novinky
1102639
3.5.2024 Milí sledující,

do zítřejšího odpoledne mám pro vás akční cenu plátěných tašek - jsou ideální na jaro i léto, tak třeba nějakou vyberete:),

pěkné májové dny

Markéta ... Ben Marko
O mně

Jak vznikly taštičky Ben Marko? Celý příběh začal ve chvíli, kdy jsem objevila designové látky, které byly ve srovnání s nabídkou na českém trhu úplně jiné. Vymýšlela jsem a zkoušela, co z látek ušít, abych se z nich mohla radovat každý den. A tak přišly na svět malé taštičky a kapsičky do každé kabelky. Protože která z nás nemá alespoň pár drobností, bez kterých se neobejde?

Ukázalo se, že nejsem jediná, kterou látky okouzlily. Šití dárků pro blízké a pro vlastní potěšení přerostlo v prodej na trzích a zakázkovou výrobu. Podle přání a zájmu zákaznic moje nabídka postupně rostla. Teď vyrábím tašky a taštičky pro malá tajemství i velké nákupy. Batohy a kabelky na výlety nebo do práce. Peněženky, psaníčka, kapsičky a toaletní taštičky na drobné i různé nezbytnosti. Pod mýma rukama vznikají originální kousky, z nichž žádný není stejný.

Na prvním místě je vždy jedinečná látka, která mne musí nadchnout nevšedním motivem. Vybírám ty nejlepší, převážně z Japonska, ale také z USA, Evropy a samozřejmě i z autorské tvorby českých výrobců. Dávám přednost lnu a bavlně. Pracuji s pratelným papírem, korkem, plátnem z kopřivových vláken a dalšími. Svrchní látky z celého světa kombinuji s podšívkami, doplňky a šitím z české produkce. Záleží mi na precizním zpracování a dlouhé životnosti. Důležité jsou pro mne detaily jako kovové zipy nebo poutka z pratelného papíru.

Moje tašky jsou spojením originálního designu, kvalitních materiálů, ruční práce a pokory k přírodě. Každou tašku tvořím tak, aby byla krásným a zároveň praktickým doplňkem, který zatoužíte mít pořád u sebe.

Markéta

Způsob dopravy
Česká pošta, zásilkovna
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ben Marko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--