Domů Profil prodejce Lamondia
  • Prodejce od r. 2013
  • Český Těšín, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 7
Aktivita: -
Registrace: 10.3.2013
Město: Český Těšín
Stát: ČR
Důležitá informace: NOVINKA! Každý, kdo u mě nakoupí, získá při prvním nákupu věrnostní kartičku. 1 nákup = 1 samolepka. Při nasbírání deseti samolepek, můžete si u mě vybrat jakékoliv zboží do hodnoty 100 Kč :-) . Při jednorázovém nákupu nad 500 Kč, obdržíte BALZÁM NA RTY: Bio med - ZDARMA.

Lamondia

/ Prodávající
Novinky
223122
14.1.2014 Kdo u mě nakoupí,získá při prvním nákupu věrnostní kartičku.1 nákup=1 samolepka.Při nasbírání deseti samolepek,1 výrobek do hodnoty 100 Kč ZDARMA.Při nákupu nad 500 Kč, obdržíte BALZÁM NA RTY-ZDARMA.

Vítám všechny návštěvníky v mém Fler obchůdku 

Jsme rodina, vychováváme pět dětiček, milujeme život. Máme rádi spokojené človíčky a úsměv, proto děláme vše proto, aby jsme se také na tomto stavu podepsali :-) 

Dlouhé roky jsem přemýšlela, co by mě naplňovalo.... Vždy jsem věděla, že to jsou lidé a když jim mohu dělat radost. A tak jsem došla postupným zraním v průběhu let k výsledku. Vyrábět POCTIVĚ a S LÁSKOU. Veškeré produkty, které u nás najdete, jsou vyráběny mýma rukama (pomáhají i děti-s láskou :-) ), z toho nejlepšího, co naše zem nabízí.

Má volba padla na plstěná mýdla v různých variantách, vůních, typech, mnoha barevných variantách... Je to příjemná relaxace, originální doplněk, ekonomické řešení, ruční práce a čistá příroda... 

Miluji vůni medu, bylinek a domova ! Miluji staré roubenky a selský styl ! 

Každý výrobek, který si u mě zakoupíte, je pro vás dělán od srdce po večerech, ručně popsán, s láskou vyroben. Používám jen ty nejlepší/nejkvalitnější  ingredience. Každý dokončený kus mě i rodinu hřeje na duši a představuji si, u koho asi najde svůj domov...

Mám vlastní fantazii, koumám, studuji, bádám, testuji... Tvořím zajímavé kombinace i vůně, aby si každý mohl vybrat, vybírám kvalitní dodavatele s atesty, hledám, hledám, hledám, ležím v informacích, ležím v informacích a pak tvořím tvořím tvořím, zkouším, zkouším, až přijdu s dalším kouskem mezi vás :-) . Postupně přidám všechny mé výrobky, těšte se na novinky :-)

Nejsem jen zde, jezdím i na trhy, dodávám do krámečků, mám eshop. 

Také mám pro ty, kteří chtějí tvořit jako já, nabídku zvýhodněných materiálů k další výrobě.

Pokud se mě na cokoli chcete zeptat, pište, nebojte se :-)

Děkuji Vám :-) Monika a Martin + naše dětičky 

 

Způsob dopravy
Česká pošta-doporučeně Cena poštovného bude stanovena individuálně, dle počtu kusů, velikosti, dané země apod. Můžete se zeptat předem, ráda vás budu o ceně poštovného informovat :-) .
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lamondia

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--