Domů Profil prodejce Daniella
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Bruntál, ČR
  • 193 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 89
Aktivita: aktivní
Prodáno: 193
Registrace: 18.2.2009
Město: Bruntál
Stát: ČR

Daniella

/ Prodávající
Novinky
903695
29.9.2020 Krásné podzimní dny přeji, zároveň vkládám info, že již přijímám objednávky na perníčky.Děkuji

 

Jednoho dne jsem objevila tyto skvělé stránky a rozhodla jsem se, že některé své výrobky nabídnu.....aby se z mé prácičky, zájmu, zábavy a nápadů, mohli těšit, radovat, či jen inspirovat i jiní. ....

Pokud mám zrovna volné dny, tak mé nenechavé pacinky, musí stále něco dělat či tvořit.  Asi to máme tak trochu v genech.... má sestra učí děti výtvarnou výchovu a také vede různé výtvarné kroužky. No, a ještě k tomu všemu, umí báječné cukrářské ňamky..... . Takže, za vše vlastně můžou geny a má sestra, od které jsem se mnoho naučila a vždy umí dobře poradit. Tak jsem se rozhodla, že kromě těch drobných výrobků které tady na Fleru mám, vystavím také i nějakou tu ňamku..... a když píši ňamku, tak věřte, že to opravdu ňamka je, protože ....... pokud se celá rodina olizuje až za ušima a sbíhají se po linoucí se vůni i sousedovic psi a  sousedé, tak se dobrůtka snad už jinak než " ňamka " nazvat opravdu nedá..... :o) ))))))

Každá ňamka, či dobrůtka, kterou jsem na tyto stránky vložila, je pečená, či dělaná, dle rodinných, léta pečených, oblíbených a velmi chutných receptů a samozřejmě vhodná k jídlu i pro malé děti ( jinak by to u nás ani nešlo .... mám dvojčátka :o)  ), a některé dokonce i pro hafíky (vlastně, to jsou všechny, protože neznám hafíka, který by si nedal dobrůtku). A pokud není zrovna z naší rodinné kuchařky, tak je rozhodně moooc dobroučká, jinak bych ji zde, na tyto naprosto úžasné stránky, nevložila......Jen škoda, že Fler upravil pravidla tak, že bohužel bez kouzelného listu zde už moc nemůžu pekařsky čarovat***

Milé tvořilky, nechte se "kochat", či jen inspirovat.....a třeba se Vám i něco natolik zalíbí, že to vytvořím zrovna pro Vás, či pro potěchu Vašich blízkých a známých....... všem Vám přeji spoustu krásných dnů a taky plno inspirace..... Katka :o) - DANIELLA (název obchůdku složený ze jmen mých dětí)

A ještě bych chtěla doplnit, že díky mé zvláštní práci (nikdy nevím, kdy zrovna budu muset z domova odběhnout), se může občas stát, že si počkáte na výrobek o trošku déle....ale jak já říkám:"Vše je pouze otázkou komunikace", a kdyby k nějakému opoždění došlo, tak dám samozřejmě vědět, či pokud budu vědět již dopředu , že nebudu stíhat, tak se s Vámi domluvím ještě před potvrzením objednávky.....moc děkuji za pochopení :o)

Způsob dopravy
Balíček odešlu nejpozději do 3 dnů od připsání penízků na účet ( pokud není uvedena delší doba objednávky ), o přijaté platbě i odeslaném balíčku samozřejmě informuji!!!!!!!! Girlandy zasílám zabaleny tak, aby nedošlo k poškození obrázků********** PERNÍČKY zasílám balené v bublinkové folii tak, aby nedošlo k poškození a balíček zasílám letos jako "křehké"
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Daniella

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--