Domů Profil prodejce petrmisk
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Olomouc, ČR
  • 67 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (19) 100%
Nadšenci: 96
Aktivita: aktivní
Prodáno: 67
Registrace: 16.2.2012
Město: Olomouc
Stát: ČR
Důležitá informace: po těžké, dlouhodobé nemoci, je opět v provozu GALERIE WITCH, do které vás všechny srdečně zvu na procházku.

petrmisk

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den,

Vítám vás v mém malém obchůdku, který zásobuje má žena svými - hlavně patchworkovými - výrobky a děkuji, že jste mne navštívili.

Všechny vystavené věci jsou originály a můžete si vybrat buď kabelku, tašku, etujíčka, prostírky, polštáře, deky - hlavně dětské , panenky a hračky z bavlny, obaly na telefony, brýle....., Vše ovšem můžete shlédnout v nabídce zboží, která bude neustále doplňována za nové a nové výrobky.

Doufám, že vám bude v mém obchůdku líbit a budete se rádi vracet.

Vše vzniká v nekuřáckém prostředí, bez chloupků z kočiček a pejsků, takže i alergik může v klídečku nakoupit.  Pokud byste měli zájem o vystavené zboží v jiných barvách nebo velikostech, kontaktujte mne vnitřní poštou. Domluvíme se.

Zboží bude zasíláno po přípsání částky na účet, prostřednictvím české pošty. Podle velikosti zboží bude zabaleno do balíku nebo zasláno v obálce a to vždy tak, aby dorazilo ke svému novému majiteli v neporušeném stavu. děkuji za spolupráci Je samozřejmostí, že pokud nakoupíte více druhů zboží, je vám vždy účtováno jen jedno poštovné - tzn., že částku za poštovné nesčítáme.

//www.fler.cz/shop/galerie-witch zde je k nahlédnutí začínající obchůdek kabelek, tašek a taštiček, kde jste rovněž srdečně vítáni

 

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od petrmisk

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--