Domů Profil prodejce hnízdilky
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Trhové Sviny, ČR
  • 442 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (201) 100%
Nadšenci: 1021
Aktivita: aktivní
Prodáno: 442
Registrace: 12.1.2012
Město: Trhové Sviny
Stát: ČR
Důležitá informace: Hnízdilky přesunují zástěrky ke švambi a na ostatní zboží vyhlašují výrazné slevy, které potrvají do konce července. Potom hnízdilky švambi a lind odlétnou každá do svého hnízda.

hnízdilky

/ Prodávající
Novinky
411136
31.7.2015 Dnes s hnízdilkami naposledy. Děkujeme všem našim příznivcům a těšíme se na vás v samostatných profilech švambi a lind.

 

 švambi a lind

 

 

Hnízdilky švambi a lind Vám představují svou spolupráci. Lind kreslí a tiskne a děkuje lotrovi za rady sítotiskové. Švambi navrhuje a šije a děkuje Tony za látky z fabričky dědečka Poldíka. Obchůdek hnízdilek obsahuje převážně šitou spolutvorbu domácího ražení, z materiálů a látek přírodních (len, kanafas, popelín), sítotiskem ozdobených.


zahnizďujeme ve státním Zámku Dačice

*********************

Licence Creative Commons
Uvedená práce (dílo) podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko * děkujeme, že respektujete naše autorská práva

Způsob dopravy
NAKOUPÍTE-LI SOUČASNĚ I U ŠVAMBI, PLATÍTE JEDNO POŠTOVNÉ *** zboží posíláme doporučeně českou poštou max.do 3 prac.dnů po připsání platby na účet... posíláme v obálce nebo krabici, které rády recyklujeme... lze i osobní předání v Bukové u Trhových Svinů... při nákupu nad 1.000 Kč, přiložíme malý dáreček .......................v rámci ekologického přístupu posíláme faktury v elektronické podobě, pokud si přejete jinak, prosím napište do objednávky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od hnízdilky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--