Domů Profil prodejce Barbora Severová
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Ústí nad Labem, ČR
  • 5 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 23.10.2011
Město: Ústí nad Labem
Stát: ČR

Barbora Severová

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Dobrý den, ahoj,

jmenuji se Barbora Severová. Mám několik posedlostí - všechno, co se leskne a třpytí - zahrada a květiny - a všechno se to snoubí a spojuje v období Vánoc, na které se těším již od ledna.  

Takže jednoho krásného dne, kdy jsem objevila aranžérský rekvalifikační kurz, jsem věděla, kterým směrem se chci ubírat. Od roku 2005 se tedy věnuji floristice a aby toho nebylo málo, tak jsem začala studovat Vyšší zahradnickou školu v Mělníce. 

Jelikož vím, že spousta lidí si ráda tvoří sama, rozhodla jsem se nabízet i materiál, který naleznete na  //www.fler.cz/severacci . Pokud byste potřebovali cokoliv z aranžovacích materiálů, nebojte se obrátit vnitřní poštou,  floristická dílna skrývá spoustu obyčejných materiálů i specialit potřebných k aranžování.

Protože v dílně průběžně aranžujeme, materiál je v neustálém pohybu. Vkládám ho proto v symbolickém množství, většinou je ho k dispozici mnohem více. Po domluvě ho ráda vložím v dostatečném množství přímo pro vás.

V okresu Ústí nad Labem nabízím i služby jako výzdoba štědrovečerního stolu, zbobení stromečku se zapůjčením ozdob, výzdoba celého bytu, apod. V neposlední řadě také osazování truhlíků, péče o pokojové rostliny a celou zahradu. Co se týče péče o dům, tak mám firmu na úklid - HOUSE plus HOUSE.

 

Jsem velice ráda, že jste navštívili můj obchůdek a děkuji za všechny krásné komentáře a srdíčka, která mě vždycky nesmírně dobíjí pro další tvoření!!!

 

 

Přeji hezký den a příjemné prohlížení…. 

Způsob dopravy
Doprava: Česká pošta. Malé balíčky posílám v bublinkových obálkách, zabalené opět do bublinkové folie nebo novin, aby se nepoškodilo zboží. Větší balíčky jsou odesílány ve vystlaných krabicích. Pokud je balíček poškozen- rozlepená obálka, potrhaná krabice apod. zboží nepřebírejte a ihned reklamujte dopravu u České pošty. Pokud i tak Vám zboží přijde poničeno, kontaktujte mě a můžeme se domluvit na řešení problému. Některé zboží je zabaleno s největší pečlivostí a odesíláno jako křehké- konečná cena poštovného je 95 Kč. Neodesílám na dobírku.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Barbora Severová

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--