Domů Profil prodejce Sidonie Design
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Ostrava 1, ČR
  • 2948 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (697) 100%
Nadšenci: 2722
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2948
Registrace: 5.3.2011
Město: Ostrava 1
Stát: ČR
Důležitá informace: Hezký den všem ZDENKA

Sidonie Design

/ Prodávající
Novinky
1061375
1.6.2023 Nová kabelka z ekokůže, oblíbená Sidi https://www.fler.cz/zbozi...

Sidonie Design je nová česká značka působící na českém a slovenském trhu od roku 2010. Zabýváme se ruční výrobou designových kabelek , peněženek, kapsiček na kosmetiku a jiné drobnosti.

Výsadou značky Sidonie Design je vyjímečnost. Naše zboží jsou originály určené pro vyjímečné ženy. Nákupem nezískáte pouze možnost nosit zboží, které nese značku Sidonie design. Získáte výrobek jedinečný svým střihem a kombinací provedení. 

Šijeme  z kvalitních bavlněných látek české i zahraniční výroby. Při navrhování a výrobě kabelek klademe důraz především na perfektní profesionální zpracování a vysokou kvalitu. Naše výrobky jsou pro vás šity z těch nejkvalitnějších materiálů. Snažíme se o to, aby kabelky byly nejen hezké na pohled, ale aby byly také praktické. Tomu odpovídá nejen tvar a velikost, ale i vnitřní uspořádání. Látky vybíráme tak, aby k sobě dokonale ladily a celek působil příjemně. Všechny naše výrobky jsou ušity s maximální pečlivostí. Každá taška, peněženka i taštička je propracována do nejmenších detailů.

S našimi výrobky chceme oslovit všechny věkové kategorie, aby si každý mohl vybrat "Tu svou kabelku, peněženku a taštičku". Proto si u nás můžete sami zvolit velikost  i svou barevnou kombinaci, podle výběru z našich látek a to nejen u kabelek, ale i u peněženek a kosmetických taštiček. Naše nabídka se stále rozšiřuje a mění.


Ke kabelkám vám můžeme ušít ve stejné látce peněženku, kosmetickou taštičku, obal na knihu dokladovku, šátek a pokud vás napadne i něco jiného, můžeme se domluvit.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat vnitřní poštou.

Naše peněženka v časopise Vlasta č 20 a kabelka ve Chvilce pro Tebe č 18

 


Máme radost z uveřejnění naší nejprodávanější kabelky Miss Butterfly v časopise.

 

vyrobeno v nekuřáckém prostředívyrobeno v prostředí bez zvířecích alergenů

 

 Naše kabelky Iris

 

Kabelky Teri

Kabelky Tess

 

TOPlist

Obecná ustanovení

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (dodavatele) a kupujícího (zákazníka).  Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy, které nejsou těmito obchodními podmínkami upravené, občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou podnikatel, nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem (č. 513/1991 Sb), vše ve znění novel.

Uzavření kupní smlouvy – kupní smlouva nabývá účinnosti dnem odeslání - vytvoření - objednávky kupujícím

Kupující je povinnen se s  obchodními podmínkami seznámit a pro nákup s nimi i souhlasit. Součástí obchodních podmínek je i reklamační řád.

Odstoupení od smlouvy ze strany kupujícího

Kupující je v souladu s § 53 odst. 7 obč.z. oprávněn od kupní smlouvy odstoupit bez udání důvodu a bez jakékoli sankce nejpozději do 14 dnů od převzetí předmětu koupě (v souladu s § 53 odst. 8 Obč.Z. se toto právo nevztahuje na dodávku zboží upraveného podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu). Kupující, který je podnikatel , nemůže toto právo uplatnit.Rozhodne-li se kupující využít tohoto práva, musí odstoupení od smlouvy doručit nejpozději do 14. dne od převzetí věci. Doporučujeme tak učinit nejlépe písemnou formou – emailem , což zajistí zejména prokazatelnost učiněného právního úkonu, kterým se smlouva ruší.

Spotřebitel uhradí náklady spojené s přepravou vráceného zboží na adresu prodávajícího . Při zaslání zboží zpět prodávajícímu musí být zboží nepoužívané, s originálními visačkami a nepoškozené, v původním balení nebo v odpovídajícím balení co do velikosti. Doporučujeme spotřebiteli zboží zabalit tak, aby bylo během přepravy dostatečně chráněno proti znehodnocení.

Zboží je kupující  povinen vrátit úplné, nepoškozené, čisté, ve stavu a hodnotě, v jakém zboží převzal. Pokud tak neučiní, může  prodávající  snížit kupní cenu o náklady vynaložené k tomu, aby zboží uvedl do původního stavu.

Prodávající je zároveň povinen vrátit spotřebiteli kupní cenu včetně dopravného, ale podle nižšího možného tarifu vhodného pro odesílané zboží, a to nejpozději do 14 dnů od převzetí vráceného zboží, na účet, který kupující uvede.

Pokud dojde k odtoupení od smlouvy z vážných důvodů, má prodávající právo snížit kupní cenu o částku, kterou zboží ztratilo běžným používáním.

Nepřevzaté zboží od přepravce je považováno za porušení obchodních podmínek a bude sankciováno smluvní pokutou 500kč. Smluvní pokuta je soudně vymahatelná na základě vystavené sankční faktury.

 

Výměna zboží.

kupující po dohodě s prodávajícím může zboží vyměnit za jiné zboží. Musí tak učinit nejpozději do 14 dnů od doručení zboží. Vrácené zboží nesmí být používáno, musí mít původní visačky  a musí být vráceno v původním obalu nebo v podobném, aby zboží nebylo poškozeno při dopravě ani při balení. (menší nebo nevhodný obal.)

 

Záruka

V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen „rozpor s kupní smlouvou“), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou. Není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Shodou s kupní smlouvou se zejména rozumí, že prodávaná věc má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované. Věci prodávné na našem eshopu jsou originální, ruční výrobk a tak je potřeba i na ně pohlížet

Záruční doba (plynoucí ode dne převzetí zboží kupujícím) je 24 měsíců. Záruční doba se prodlužuje o dobu, po kterou bylo zboží v záruční opravě. V případě výměny zboží za nové v záruční době začíná běžet nová záruka.

Spotřebitel má při uplatnění záruky:

  • jde-li o vadu odstranitelnou, právo na bezplatné, řádné a včasné odstranění vady, právo na výměnu vadného zboží nebo vadné součásti, není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné. Není-li takový postup možný, má právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupení od kupní smlouvy,
  • jde-li o vadu neodstranitelnou bránící řádnému užívání zboží, právo na výměnu vadného zboží nebo odstoupení od kupní smlouvy,
  • jde-li o jiné vady neodstranitelné a nepožaduje-li spotřebitel výměnu věci, má právo na přiměřenou slevu z kupní ceny nebo odstoupení od kupní smlouvy.

Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení zboží způsobené jeho obvyklým užíváním.

 

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších právních předpisů. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Objednávkou kupující souhlasí s tím, že jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa a také fakturační údaje, poskytnuté prodejci, budou použity pro účely vyřízení objednávky (prodávající je oprávněn tyto údaje shromažďovat do odvolání tohoto souhlasu kupujícím) a nebudou zneužity. Nebudou zejména poskytnuty třetím stranám, využity k periodické reklamě a budou chráněny v souladu s předpisy České republiky. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zároveň má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli písemně vypovědět.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti 1.1.2014

Způsob dopravy
Kabeky a peněženky pro vás šijeme na objenávku, proto nám výroba trvá cca 10 pracovních dnů od připsání platby na náš účet. Kabelky balíme do krabic, aby se nepomačkaly a poté posíláme dle výběru dopravce. Doručení trvá 1 prac den PPL; a cca 1-3 pracovní dny Zásilkovna.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Sidonie Design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--