Domů Profil prodejce liduli - bavlna
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • České Budějovice, ČR
  • 88 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (38) 100%
Nadšenci: 200
Aktivita: aktivní
Prodáno: 88
Registrace: 3.2.2011
Město: České Budějovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Možnost osobního předání v Českých Budějovicích

liduli - bavlna

/ Prodávající
Novinky
367941
12.3.2015 děkuji za 200 nadšenců

Jsem maniak, zde se vám mohu klidně k této mánii přiznat - pořád něco zkouším. Před několika lety to byl kurz cínování. Ještě týden jsem smrkala krev (jak jsem čichala ty různé výpary) a prsty měla ošklivě popálené, ale beru to jako takovou zkoušku, co všechno jsem ještě schopna absolvovat. Pak byla taková nějaká tvůrčí bublina a já jsem se vrtala na tom svém písečku. Nemilé životní události, které mě na přelomu loňského roku a toho letošního potkaly, mě přiměly k tomu, abych vyvinula nějakou iniciativu a odvrátila svou mysl jiným směrem. A tak jsem po dlouhé době vyzkoušela zase něco nového a tentokrát to byl tkalcovský kurz ve Tkalcovně Strmilov (najdete je i zde na fleru - tímto děkuji Zdeňkovi, že mi v podstatě dal ten kurz befelem, protože věděl, že neprožívám zrovna tu idylku, spíš procházku peklem). A já v tom svém bláznovství šla tak daleko, že jsme si nechala na zakázku vyrobit malý tkalcovský stávek, takže letošní léto by mohlo být ve znamení tkaní na chalupě.

Zkusila jsme prostě širokou škálu vzájemně propojených i na první pohled nepropojených výtvarných technik, jestli se tomu dát pořád ještě tak říkat. Propadla jsem vinutkovému kouzlu, kahan jsem měla na chalupě, no a mužské části rodiny se kahan zalíbil a tak mi ho tak nějak zabavili. Ale mně to tehdy nevadilo, protože jsem se zrovna hrozitánsky zamilovala a světe div se, byl to člověk, no a to pak šly koníčky stranou. Jak jsem se k nim pak ráda a pokorně vrátila, když mi bylo nejhůř.

 Můj největší koníček nebo možná kůň je hedvábí. Nepřeji vám vidět můj pidi pokoj, který je napěchovaný spoustou hedvábí, také samozřejmě bavlny, ale tu jsem musela přetransportovat jinam, protože to by opravdu už nebyl pokoj člověka, ale skladiště.

A když se mi znelíbí práce s hedvábím (tak trochu se obávám toho, že ten okamžik asi nenastane), tak jsou tu pak ketlovací kleštičky, kupa kamení (říkají mu polodrahokamy, ale pro mě jsou to krásné kamínky, které mi dělají velkou radost) a když přijde ta správná nálada, tak sednu a vyrábím šperky - nevím, jestli jsou ty nej, ale jsou moje a prý se líbí).

 

Způsob dopravy
Česká pošta
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od liduli - bavlna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--