Domů Profil prodejce Sonče
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Plzeň, ČR
  • 63 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (23) 100%
Nadšenci: 161
Aktivita: aktivní
Prodáno: 63
Registrace: 29.1.2011
Město: Plzeň
Stát: ČR

Sonče

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Dobrý den, ahoj. Usmívající se

 

Určitě to znáte, tvoření člověku dodává elán a sílu do života. A když pak stvoření z toho tvoření udělá radost ještě i někomu dalšímu, je to prostě bezva. Proto tu jsem.

 

Prvotní v Sončině krámečku tedy jsou vlastní výtvory pro radost, momentálně mě uhranuly korálky a motánky, takže se můžete těšit na ně. Jak se znám, časem přibude i něco dalšího.

 

Nedávno jsem po rodičovské dovolené nastoupila znovu do zaměstnání a bohužel, nepodařilo se nám sehnat školku. Takže jestliže jsem dříve čas pro své tvořeníčko ukrajovala po nocích, teď jsou to jen chvilky slastného spočinutí. A pořád po nocích, ve dne si totiž, když zrovna zbyde trocha volného času, raději užívám své momentálně tak trochu putovní holčičí štěstí. To je i nadále první osůbkou,  která mé nové výtvory hodnotí. Když usoudí, že: "Klásný, mamčo, moc klásný," tetelím se blahem - o to víc, že jako "velká holka" má už jasně vyhraněný názor na to, co se jí líbí a co ne. Usmívající se

 

Suma sumárum šperčíky tu nepřibývají jako na běžícím pásu, asi jen těžko s nimi můžu konkurovat těm, kteří tvorbě mohou věnovat podstatně víc času a energie a mají i možnost nakupovat materiál ve velkoobchodech - a jejichž dílka velmi obdivuji a říkám si, že třeba jednou...  Ale i tak doufám, že tu najdete něco pro radost sobě nebo svým blízkým, což udělá radost i mně.

 

Původně jsem si myslela, že flerový krámek otevřu pouze se zbožím, které vychází z mých rukou. Ale člověk míní, Pán Bůh mění. V mém rodném hnízdě jsme se pustili do přestavby a tak jsem plány o trochu změnila.

 

Mimo jiné jsem se začala probírat ve skříních a krabicích léta ukrytými věcmi a věcičkami, s nostalgií vzpomínat na dobu svého dětství, kdy dobře sloužily jednotlivým členům naší rodiny i mně samotné, a tak nějak mi k tomu začala v hlavě znít známá písnička pánů Svěráka a Uhlíře "Neopouštěj", kde se zpívá:

 

Neopouštěj staré věci pro nové,

i když barva šediví a prýská,

byly kdysi lesklé, byly chromové

a teď se jim na smetišti stýská.

 

Být věcí, také by se mi stýskalo a když se tak dívám na to množství pokladů z našich domácích skrýší, stýská se mi i za ně. Sice neskončily na smetišti, ale potřebné už nejsou, nikomu neslouží a nikdo se z nich neraduje. Chtěla bych to změnit a tak mě napadlo, že je nabídnu Vám.

 

Některé se Vám třeba budou hodit tak, jak jsou, jiné by mohly Vaše šikovné ruce vrátit do života různými úpravami a možná se tu pak s nimi setkám ve Vaší nabídce zboží v sekci recy-věci. Potěšilo by mě, kdybyste mi o tom dali vědět. {#emotions_dlg.tuli}

 

Takže vítejte a díky.

 

Sonče

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám do 2 týdnů od připsání peněz na účet a to prostřednictvím České pošty, podle velikosti buď v obálce nebo jako balík. Na Vaši žádost a riziko mohu zaslat i jako obyčejnou zásilku s nižším poštovným. V případě zasílání do zahraničí poštovné dle aktuálního ceníku České pošty.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sonče

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--