Domů Profil prodejce LA BELLE FRANCE
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Olomouc, ČR
  • 109 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (24) 100%
Nadšenci: 90
Aktivita: aktivní
Prodáno: 109
Registrace: 23.1.2011
Město: Olomouc
Stát: ČR
Důležitá informace: Provoz obchůdku je přerušen, momentálně nemáme čas a prostor cukrovinky vyrábět. Je možné, že provoz bude obnoven, ale zatím nevíme kdy. Přesto, pokud by někdo z našich stávajících zákazníků měl velký zájem o výrobu své oblíbené pochoutky, můžete nás zkusit kontaktovat vnitřní poštou, pokusíme se najít nějaké společné řešení a vyhovět. Děkujeme za pochopení. Olga Sedláková + dcera Veronika

LA BELLE FRANCE

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

LA BELLE FRANCE

Vítám vás ve svém obchůdku, který voní čajem, bylinkami, sladkými tóny pečiva vhodného při podávání čaje či kávy a podmanivou čokoládou.

Díky své dceři jsem pronikla do tajů britského způsobu pití a servírování čaje, francouzské kuchyně a také jsem se seznámila s japonskou čajovou ceremonií. Společně se svou dcerou pořádáme čajové dýchánky pro přátele    a známé a na jednom z čajů o páté nás napadlo, že bychom mohly tuto krásnou tradici přiblížit i ostatním.

Dcera mě seznámila s tradičními recepturami, které jsem vyzkoušela a protože se osvědčily, je v naší rodině milým zvykem podávat tyto dobroty ke každému šálku lahodného čaje.

Při výrobě čajového pečiva i cukrovinek používám čerstvé vejce v BIO kvalitě, zdravý třtinový cukr a máslo podle receptury výhradně britské, irské nebo francouzské. Při výrobě čokolády pak kvalitní sypané čaje a holandské kakao.

Zboží, které si objednáte je maximálně čerstvé, pečivo a čokoláda jsou připraveny v den odeslání a díky obchodnímu balíku jej obdržíte již následující den. Čaje i bylinky jsou vždy z poslední sklizně dle jejich druhu.

Najdete u nás britské a francouzské čajové pečivo, které se výborně hodí nejen k čaji, ale i ke kávě, čokoládu s vysokým podílem kakaa s křupavými lístky zeleného čaje, japonské cukrovinky zvané Keiko, čerstvé a voňavé bylinky v ručně šitých a zdobených pytlíčcích, ručně šité a malované polštáře plněné čajem. 

Ke každé objednávce navíc održíte jako poděkování speciální čajový dárek zdarma (specifikace je u konkrétního zboží).

Srdečně vás zvu na prohlídku ve svém obchůdku a pokud byste se rozhodli    u nás zakoupit voňavý dárek, s potěšením jej pro vás připravím (poštovné při objednávce více kusů platíte jen jednou).

Přejeme vám příjemně strávený čas v našem obchůdku a aby každý váš den chutnal jako dokonalý šálek čaje.

Touto cestou děkuji za precizně a profesionálně odvedenou práci uživatelce Evikmt, která tyto šaty ušila. Jsou skutečně nádherné a jsem moc spokojená. Jedná se o krinolínu, tradiční dámský oděv z doby viktoriánské Anglie (19. století).

Dcera se ve volném čase zabývá tradiční historickou přípravou čaje z oblasti Velké Británie a korunních kolonií a letos již podruhé prezentovala přípravu viktoriánského čaje o páté na mezinárodním čajovém festivalu Čajomír Fest 2011 v Praze na Kampě, který se konal 26. - 28. 8.  2011. Přikládáme foto od Janko Majerníka, který zachytil anglický salonek připravený pro prezentaci.

Moje dcera letos na festivalu Čajomír Fest vyhrála první cenu v soutěži o nejlepší čajovou prezentaci v kategorii "Čajová prezentace roku" a získala tak ocenění v podobě ručně vyrobené skleněné sošky Létající Čajomír od výtvarnice Veroniky Černé.

Provoz obchůdku je přerušen, momentálně nemáme čas a prostor cukrovinky vyrábět. Je možné, že provoz bude obnoven, ale zatím nevíme kdy. Přesto, pokud by někdo z našich stávajících zákazníků měl velký zájem o výrobu své oblíbené pochoutky, můžete nás zkusit kontaktovat vnitřní poštou, pokusíme se najít nějaké společné řešení a vyhovět. 
Děkujeme za pochopení. Olga Sedláková + dcera Veronika

Způsob dopravy
Objednané zboží (čokolády, cukrovinky a čajové pečivo) odesílám prostřednictvím České pošty jako Obchodní balík. Doručení následující den od odeslání a tím je zaručeno, že zboží održíte čerstvé a bez poškození způsobeného přepravou. Poštovné určeno individuálně u jednotlivých výrobků. Sáčky s čajem či bylinkami odesílám prostřednictvím České pošty jako Doporučený balík. Doručení do 3 pracovních dnů od odeslání. Baleno vakuově. Poštovné je uvedeno u zboží. Zboží zasílám podle rozměrů a povahy v bublinkové obálce nebo v krabici. Je také možné dohodnout se na osobním odběru v Olomouci nebo v Praze - pak poštovné neplatíte.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od LA BELLE FRANCE

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--