Nápověda / Prodej - EET

Podmínky služby

Na základě zákona č. 112/2016 Sb. (zákon o evidenci tržeb) a zákonů souvisejících nabízí server Fler propojení Fler platební brány se servery EET tak, aby při platbě platební kartou přes Fler platební bránu dostál zákona každý Fler prodávající, který podléhá v patřičné vlně zákonné povinnosti tržby evidovat, a byla tedy každá taková platba řádně a dle zákona zaevidována.

Propojení Fler platební brány se servery EET je plně automatizované a probíhá na základě nastavení na stránce "Automatické propojení EET pro váš obchod", dále pak bez dalšího zásahu příjemce platby.

Aktivováním služby souhlasí příjemce plateb s těmito podmínkami užití:

1. Propojení Fler platební brány s EET je službou bezplatnou.

2. Propojení Fler platební brány s EET eviduje pouze platby platební kartou a to řádně, dle aktuálně platných zákonů. Ostatní evidované platby (např. platby v hotovosti) propojení Fler platební brány s EET neřeší.

3. Prodávající zodpovídá v plném rozsahu za správné nastavení svého obchodu a to zejména:

  1. správné vložené DIČ poplatníka a s ním navázaný certifikát
  2. správně nastavenou sazbu DPH u zboží
  3. správné zařazení zboží v kategorii

V případě chybného nastavení prodávajícím mohou být na servery EET odeslány a zaevidovány chybé údaje.

4. Prodávající prohlašuje, že nebude evidovat tržby za objednávky přijaté Fler platební bránou propojenou s EET duplicitně (např. pomocí účetního programu apod.).

5. Prodávající prohlašuje, že je osobně a plně zodpovědný za plnění veškerých náležitostí vyplývající ze zákona o evidenci tržeb a je si vědom, že propojení Fler platební brány s EET nepřesouvá odpovědnost za evidenci na provozovatele serveru Fler.cz.

 

Datum poslední aktualizace: 23.2.2017




« zpět na hlavní stranu nápovědy
Menu
--