Milí příznivci této krásné techniky,

přišel čas, kdy se každý z nás věnuje jiným činnostem než Fleru a soutěžení a tak nás - klub wire-wrappingu- i v soutěžení o nej tématický wire-wrapping čekají prázdniny. Než se však opět vrhneme do víru soutěžení, připravila jsem si pro vás takové krátké mezikolo na téma wire-wrapping napříč řemesly. Tedy zkombinace této techniky s jakoukoli další.

Stěžejním kriteriem bude použití techniky wire-wrapping, která nemusí být dominantní, ale musí být patrná na první pohled.

Dalším pak použití jakékoli další techniky- klasická šperkařina, cínování, plstění, origami, nadyrhání, kanzaši, pletení, háčkování, keramikování, fimování, vyřezávání, tepání, černé drátování, knihvažačství, sklářství, brašnářství, .... Tato technika musí být patrná taktéž na první pohled, nemusí být dominantní, ani nijak upozaděná.

Vetšina těchto technik se však dá koupit jako komponent. V tomto mezikole nejde o to ukázat světu, kdo umí nejlépe vybírat, platit a pak odrátovat, ale kdo umí více technik a dokonale (i třeba méně dokonale, ale s láskou) je dokáže spojit.

Vaše výrobky  mi zasílejte do pošty do 14.12. do 20:00, poté vytvořím soutěžní blog.

Všem přeji pohodový předvánoční čas a spoustu nové inspirace {#emotions_dlg.rose2}