Stromy nás provázejí celým životem. Jako kojenci spáváme v jejich stínu, jako dítka školou povinná zdoláváme jejich výšku a v žáru prvního milostného vzplanutí do jejich kůry ryjeme srdíčka s monogramy. Stromy jsou pro nás natolik důležité, že vedle standardních státních symbolů, jako jsou vlajka, hymna či znak, je každý stát symbolizován také stromem.

Stromy jsou taktéž tématem dnešního, v pořadí již čtvrtého, vinutkového třesku. Chceme vinutkami na toto téma oživit vzpomínky spojené se stromy, oslavit vše, co nám stromy dávají a upozornit na smutný fakt, že ne vždy se ke stromům chováme s láskou a respektem, které by si zasloužily. Mnohdy letité stromy musí ustoupit komerčním zájmům, ať už se jedná o výstavbu nových domů, dálnice či třeba parkoviště. Přejme si, aby v našem přelidněném světě muselo co nejméně stromů sklánět hlavu před civilizací. Přejme si, aby stromy mohly kvést a nemusely ronit jantarové slzy.

Zveme vás všechny na procházku naší skleněnou alejí. Většina vinutek skrývá vzpomínky, zajímavosti či memento, o kterých se více dozvíte v popisu zboží po rozkliknutí obrázků.        

Noelleen
 
Bon-bon 
Hedvika 
 Luci.e
Wienerka
 
Maršovská lípa
Šárka Rooya
 
 Oskeruše
Sanstyle 
AleAlena 
Sin
 
Papi Tutu
 
 Sarkin
Testi 
SkyBlue
















































































Zde můžete podpořit nominaci na Top, sestavenou již tradičně Leni, z vinutek vytvořených na téma Stromy.