Myslíte, že není tak důležitý?

Když jsem na Fleru neměla ani avatar (profilový obrázek) ani banner, říkala jsem si totéž.

 

Ale můj profil byl obyčejný, nudný, nikoho nezaujal…. ANO – to je ono, vždyť přeci prodávám! Proto musím i zaujmout nejen svými výrobky, ale při nahlédnutí do profilu i upoutat pozornost, aby zákazník  chtěl nahlédnout do mého obchůdku na mé zboží a také, aby si můj profil lehce zapamatoval.

Proto jsem začala vymýšlet i své logo. Ráda upravuji fotografie (není pak poznat, co to původně vlastně bylo, ale mě to moc baví). Proto když jsem jednou přetvořila fotografii a vznikl v kouli oranžovožlutý květ, věděla jsem, že to bude moje logo!

Dala jsem si tedy toto logo jako můj avatar (profilový obrázek) na Fler.

Hádejte – co původně bylo „to“, co mám přetvořené v mém avataru? Kdo to uhodne?

Mám ráda oranžovou a žlutou, tyto barvy mi hřejí u srdce, dopřávají mi teplý, příjemný, hřejivý pocit, mám je i doma na závěsech, doplňcích….

Tím, že jsem si vytvořila avatar, myslím, že mě každý i v diskuzích a jinde ihned pozná. Jsem jedinečná, odlišující se!!!

Člověk se alespoň trošičku odlišil, než tam nemít nic.

A tak jsem se pustila i do mého banneru. Někdo chce mít v banneru své zboží, je to pěkné, ale dle mého názoru jen v případě, že dotyčný ví, co chce prodávat i za měsíc či dva. Asi by nevypadalo dobře, kdyby měl v banneru šperky, protože v tu chvíli zrovna tvořil šperky a za měsíc ho omrzelo tvoření šperků a začal vyrábět třeba quillingová přáníčka. Při podívání na jeho banner bychom měli klamnou představu o jeho zboží, v banneru šperky, ve zboží přáníčka? Proto jsem zvolila neutrální banner, jsem totiž neusazený „brouk pytlík“ práce všeho druhu a nezůstanu u jedné tvorby. Potřebuji změnu, změna je život. A tak jsem použila v banneru svá loga. Sice je to hodně výrazné, ale co, i slepý mě uvidí J

Ale každý jsme jiný a to je dobře. Někdo mi řekl, že chce dát do banneru právě své zboží, aby bylo na první pohled vidět, co prodává a tak případného zákazníka může i více zaujmout, když uvidí, co u tohoto prodejce může očekávat za zboží. I on má pravdu. Tyto bannery jsou velice oblíbené a opravdu také krásné. Ale občas se opravdu nedá udělat hezký výřez tvorbou prodejce a dát z každé kategorie nějaký ten výrobek do banneru, protože se to může i tlouct. Může prodejce dělat nějaké šperky, do toho starodávné truhly a pak pletená růžová srdíčka a šít obojky pejskům. Když by pak bylo v banneru vidět třeba od každé kategorie jeden výrobek, může to působit jako velký chaos, ale také nemusí. Může se vkusně zvolit třeba jeden či dva výrobky a může to být fantastiký originální banner s využitím svého jedinečného zboží. Ale je potřeba vše vyzkoušet a tím se představa o banneru také hodně vyvíjí.

Nikdo nemůže říci, tento banner je ošklivý a tento hezký!

Je to proto, že každý jsme jiný, každý máme rád jiné barvy, jiné věci a tak se nám může něco líbit nebo nelíbit. Ale je to rozdíl říci - ošklivý a nelíbit se, že? To neplatí jen o bannerech, ale i o špercích, kabelkách, tričkách a dalších věcech. Je správné říkat, to se mi nelíbí, ale již ne, to je ošklivé, protože jinému se "to ošklivé" může třeba líbit, právě proto, že to nejsme my, ale "ON". Má jiné vnímání, jiný styl, jiné všechno.

Je pravda, že se mi líbí jemné, příjemné, útulné věci, ale když se mi tak moc líbila ta moje přetvořená oranžovožlutá fotka, tak proč nezkusit být trošku jiná, výrazná. Chvílemi se ve mně melou 2 osoby, jedna má ráda jemnost, druhá výraznost. Chvíli vede ta, chvíli ta druhá.

A nyní Vám ještě povím, proč mít banner i avatar na Fleru.

Po té, co jsem si vytvořila avatar a banner, člověče div se! Zvýšil se mi můj Fler rank! Neměla jsem žádný prodej a Fler rank mi stoupl…. To mě nadchlo! Budu moci častěji topovat, když topuji, jsem více vidět a tím větší šance na prodej! No není to super?

Nejprve se podívejte na bannery, které jsem vytvořila, dle požadavků jejich majitelů. Nemusí se Vám líbit, právě proto, že nejsou vytvořeny pro Vás, ale mají své kouzlo. A hlavně, mají kouzlo pro svého majitele, který je s ním spokojen. Pro Vás mohou tyto ukázky sloužit jako možnosti, které lze vytvořit a to nejsou zdaleka všechny možnosti, které Vám mohu vytvořit. Určitě se najdou další.

Pokud se podíváte na můj profil, uvidíte tedy příklad toho, co jsem vytvořila.

Zde vložím i obrázek mého banneru:

image

 

Po té jsem vyhlásila akci, že udělám banner zdarma a přihlásila se mi „Decor for home“, se kterou jsme společnými silami vytvořily její banner. Zde se jukněte i na její banner a když juknete i na její zboží, které má moc krásné a útulné, určitě i ona bude ráda.

image

 

Dále jsem vytvořila pro hotahu 2 také s její pomocí a s jejími oblíbenými barvičkami banner, který si vloží až bude mít volnou chvilku. (vytvořila novinku, kterou tam ještě zakomponujeme dodatečně...), určitě bude ráda, když také juknete nejen na její banner, ale i na její krásné věci co tvoří.

image

 

Další banner mnou vytvořený je pro Korálkování Kapli

image

a pro Pirochovou Janu, které jsem vytvořila i avatar

image

 

Pokud si budete přát mít také své "logo" - AVATAR či "BANNER", či vše dohromady, ráda Vám na míru zhotovím. Budu tvořit společně s Vámi návrhy až do té doby, kdy konečně začnete jásat, že to je "TO" ono! NEnabízím omezený počet návrhů. Používám i své fotografie, nejen Vaše. Nepoužívám fotografie stažené z internetu, ke kterým nemáme vlastnické právo. Pokud to půjde, změním i barvu Vašeho zboží, aby banner ladil s Vaším zbožím, vyřezávám zboží z pozadí, tudíž nemáte jen poskládané fotografie vedle sebe a není u mě banner vytvořen tak, že bych udělala pouhý výřez z jednoho (či více) Vaše zboží bez odstranění pozadí a dala na to jen Váš nápis, pokud to po mě ovšem nebudete požadovat. Vaše přání je mi rozkazem. Budu se snažit, pokud budu moci a bude to v mých silách, Vám ve všem vyhovět.

Vše dělám s láskou, protože mi takovéto tvoření moc baví a když vidím, že mám pozitivní ohlasy, rozplývám se.

Založila jsem proto i na domlouvání se se zákazníkem KLUB.

Nyní jsem začala tvořit i BANNERY a AVATARY již HOTOVÉ, podívejte ZDE.

Využívám i své fotky - jako např. tento banner je zhotoven z mých fotografií:

image

 

Chcete-li se dozvědět i něco o vhodných barvách pro Váš nový vzhled, přečtěte si i tento BLOG od VeriXlenky a určitě bude ráda, pokud se podíváte i do jejího obchůdku.


POKUD JSTE DOČETLI AŽ SEM, PAK TU MÁM JEŠTĚ MALÝ BONUS - BANNERY KE STAŽENÍ ZDARMA!!!

 

Tento banner si můžete nahrát ZDARMA na svůj profil, jako poděkování všem, co k Vám nahlédli, ale mám TYTO PODMÍNKY:

1) prosím, nedělejte žádné změny banneru

2) k banneru prosím napište tuto větu: "BANNER vytvořila Rope, podmínky a obrázek ke stažení zde"

Děkuji moc za dodržování podmínek.

NÁVOD: myší najedete na banner, který se Vám líbí a pravým tlačítkem myši 1x kliknete, dáte - Kopírovat URL adresu obrázku, pak jdete do úpravy profilu, kliknete levým tlačítkem myši tam, kam si přejete umístit banner a kliknete na ikonu "zeleného stromu" kam hned do prvního okénka dáte Ctrl+V a uložit a mělo by to být nahrané. Pak prosím zkopírujte Ctrl+C zde mojí větu a umístěte jí k banneru Ctrl+V) - Děkuji.

Zde banner pro užívání na Fleru:

image

Zde další banner pro užívání na Fleru:

image

a budou přibývat další! Tak sem zkuste čas od času nahlédnout {#emotions_dlg.naruc} a také můžete navrhnout, jakou barvu tohoto banneru byste zde rádi viděli. Děkuji.

image

image

 

image

image

image