Rádi bychom Vám ukázali variabilitu našich kožených opasků, popsali je a vysvětlili v čem spočívá jejich originalita.

Opasky jsou vyrobeny z  hovězí třísločiněné úsně nad 4mm tloušťky, kterou zpracovává profesionální sedlář.

Hovězinu nakupuje v barvě červené, hnědé, černé a přírodní. Ostatní barvy jsou mořeny na požadovaný odstín speciálním mořidlem na kůži.

Opasky jsou dále opatřeny balzámem na kůži se včelím voskem, který chrání, konzervuje a impregnuje. Obsahuje ošetřující složky, které kůži účinně vyživují a chrání. 

      

Můžete si tedy vybrat z široké barevné škály opasků.

V nabídce jsou tyto barvy: Bílá, žlutá, oranžová, červená, modrá, fialová, tyrkysová, zelená, přírodní hnědá, světle a tmavě hnědá, srnčí hřbet, šedá a černá.

   

Další možnost výběru máte u spony.

Spony jsme si nechali vyrobit na zakázku dle našeho návrhu u české firmy, která se zabývá odléváním medailí a drobných předmětů. Jsou odlity ze zinkové slitiny se zalitým ocelovým čepem, opracovány, stojově přeleštěny a galvanicky pokoveny na požadovaný vzhled.

Základní rozdělení spon je na hranatou a oválnou

Každou pak máme ve třech barevných pokoveních - starostříbrnou, starobronzovou a měděnou.

        

        

Na zadní straně každé spony najdete naše označení a oznámení, že se jedná o český výrobek

        

Lůžko spony pak zbobíme součástkami ze starých hodinek, ciferníky či celými strojky a přelijeme křišťálovou vysoce lesklou pryskyřicí.

Někdy lůžko podbarvíme, nebo doplníme tématickým komponentem. Vznikne tak spona, která je naprosto originálním a českým hand made výrobkem.

Zároveň jsme schopni vyhovět zákazníkovi a vyrobit sponu na zakázku v požadované barevnosti nebo s komponentem, který si zvolí. Zhotovení takového opasku tzv."na míru" pak trvá dle náročnosti 10 dní až měsíc.

      

Libovolnou kombinací koženého pásku a spony si vytvoříte opasek dle Vašich představ. Do opasku můžeme na přání zákazníka vyrazit iniciály

Zakoupený pásek před odesláním upravíme na míru zákazníka. Stačí když nám do poznámky napíše obvod pasu, respektive místa kde běžně opasek nosí. My pak upravíme délku tak, aby zmíněná délka dosahovala při zapnutí doprostřed dírek opasku. Zákazník má pak vůli na obě strany cca 2-3 dírky.