TAKY MÁM RÁDA FUFU KABELKY !! smiley - omlouvám se, ale přidávám se k subjektivnímu výkřiku z profilu Kláry FuFu. Klára a kabelky FuFu DESIGN můžou za vznik odnože hypacudy (Aptáka)- Apták design.

A protože toho máme moc v plánu, musím v tom nastolik trošku řádu a pořádku, co vše si můžete u nás nakombinovat dle svých představ.

 

{#emotions_dlg.rose2}Nejhlavnější naše spolupráce bude spočívat v pokreslování kabelek, první čtyři vlaštovky vidíte zde a další nové již brzy přiletí za nimi. Postupně zde budu vystavovat fotky pro Vaši lepší orientaci v nabídce motivů, barev a tvarů. Kabelky bývají ještě dozdobovány kabošony a textilními doplňky, oblíbené máme momentálně krajky, plsť a saténové růže.

Nabídka motivů:

image

image

Kabelky jsou z pevného syntetického materiálu v různých barvách a často s patinou. Kulaté kabelky mohou mít průměr 34 cm nebo 25 cm. Přední a zadní díl kabelek má tloušťku 2-3 mm a skvěle drží kulatý tvar kabelky. Boční díly jesou široké 14 cm a jsou výrobeny z koženky. Uvnitř je boční kapsa na doklady a saténová podšívka. Zapínání je na magnet.

Kabelka se dá nosit přímo v ruce nebo je k ní možno samostatně dokoupit nastavitelné ucho, které se upevní ze stran kabelky do pevných kroužků pomocí karabin. Ucho vám umožní nosit kabelku křížem (jako pošťák J) nebo zkrácením její nastavitelné délky jakkoliv přes rameno.


{#emotions_dlg.rose2}A dále nabízíme doplnění kabelek šitým oděvem, momentálně se můžeme pochlubit zatím jen

ŠATY jednoduchého elegantního volnějšího střihu, s lodičkovým výstřihem. Sukně je mírně rozšířená do áčka, aby padla i postavám se širšími boky. Ale chystáme další kousky do Vašeho šatníku.

Vyberte si materiál: šaty mohou být z kvalitní košilové látky (tká se pro zahraniční obchod), dále z pevnější košiloviny s vytkávaným plastickým jemným proužkem a nebo z kvalitní žakárové látky- vytkávané složité vzory, které ale působí velmi nenásilně a jemně. Všechny tyto látky jsou české výroby.

 

. . . . . žakáry. . . . .

image

 

. . . . . klasická košilovina (nejvíce se mačká) . . . . .

image

. . . . . silnější košilovina svytkávaným proužkem . . . . .

 

 

Vyberte si délku rukávů: bez rukávů, s elegantním maličkým rukávkem nebo tříčtvrtečním s rozparkem (kvůli pohodlnějšímu nošení).

Vyberte si délku šatů: v základní nabídce máme délku nad kolena a pod kolena, ale lze upravit dle Vašeho přání. Určitě se změřte od ramen dolů, jaká přesná délka by Vám vyhovovala.

Vyberte si barvu šatů: zde to bude poněkud složitější, máme velkou nabídku látek i barev, proto zde uvedu základní barevnost, která ladí se současnými kabelkami FuFu (bílá, černá, šedá a fialová). Jak bude kabelek přibývat, bude přibývat i použitých barev. Pokud už teď máte přání na speciální barvu, zkuste si o ni napsat, odpovíme, jestli je v našich možnostech.

image

 

Vyberte si dozdobení šatů: Zde můžete volit mezi aptákovskou malbou, stejnou jako budete mít na kabelce, vznikne tak ladící dvojice do Vašeho šatníku, opravdový originál s originální malbou. Nebo dozdobení našimi oblíbenými elegantně- romantickými saténovými růžičkami, v barvách dle fotky níže. Další možnosti dozdobení lze zase upravit dle dozodbení Vámi vybrané kabelky (filcem, plstí, krajkami..), aby vše hezky ladilo.

image

 

A jakýkoli z těchto způsobů dozdobení lze i různě umístit na plochu šatů, ke krku, do pasu, ke spodnímu lemu šatů... doprostřed i asymetricky ke straně. Růžičky lze doplnit kresbou stonků a lístečků, ale nemusí být.

image

image

 

Myslím pro začátek je toho až nad hlavu, časem sem přidám další nápady pro Vaši inspiraci. Zatím děkuji za pozornost, můžete začít přemýšlet a vybírat FuFu kabelku a co k ní od Aptáka.