Domů Zboží Od Savon de V

Tuhý "pelle-fume" MORNING SUN

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce134 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Savon de V

Katalogové č.: 9928304
Zobrazení: 1485x
Vloženo: 3.10.2018
Počet srdcí: 79x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pelle-fume je vůně, která jde s Vámi, nikoliv za Vámi. Je jemná až intimní, pojí se s osobitou vůní Vašeho pelu bez jeho výrazného zkreslení.

SdV vegan pelle-fume jsou čistě přírodní na bázi organických másel, čistých vosků a směsi kvalitních esenciálních olejů a Co2 extraktů (v BIO či absolue kvalitě).

Jsou lehké s jemně krémovou konzistencí (zdánlivě velmi pevnou, která však snadno zvláční po kontaktu s lidským teplem), výborně se vstřebávají a nezanechávají mastný profil. Snadno se nanáší bříškem prstu na pulzní body.

Nefixujeme ani neprodlužujeme vůni přírodních esencí žádnou syntetickou parfemací, nekonzervujeme chemií, nepřibravujeme.

MORNING SUN obsahuje osvěžující unisex kombinaci cirusových plodů (pomeranč, mandarinka, vavřín kubébový, citronová tráva), která je zaoblena smyslnou patchouli a elegantní neroli, uzemněna kapkou santalového a cedrového dřeva. O decentní květinový podtón se postará geránie egyptského původu.

Svěží, výrazně citrusová vůně, která se postará o ten správný pozitivní start do každého nového rána, i když je venku pochmurno.

Typ vůně: Svěží, citrusová

Pro koho: unisex

Příležitost: denní nošení

Doba působení: velmi závislá na osobním pižmu, 3-5 hodin

Baleno: viz foto, matné sklo s gravírovaným bambusovým vrškem, baleno v přírodní krabičce s etiketou a patřičným složením v INCI názvosloví a dalšími údaji.

Obsah: 6ml

Za nádhernou gravelovací práci našich bambusových vršků děkujeme šikovnému manželskému páru Bartošíkových ze studia BB Malované tradice z Dolních Dunajovic na jižní Moravě.

Složení: Bambucké máslo, mangové máslo, candelila vosk, jojobový olej, kokosový olej, sojový vosk, červený pomeranč, mandarinka, geránie egyptská, neroli bigarade, vavřín kubébový, lemongrass, ylang ylang, santalové dřevo, patchouli, cedrové dřevo

Součástí esenciálních olejů :Citral, Linalool, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Eugenol, Benzyl Benzoate, Coumarin, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol, Benzyl Salicilate, Benzyl Alcohol

 

Menu
--