Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Rubín + safír - krystaly (sada)

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14568943
Zobrazení: 18x
Vloženo: 10.3.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

V sadě dva kvalitní, doplňující se korundy v sadě: krystal rubínu a krystal modrého safíru. Kamínky jsou vhodné pro zakomponování do šperků: buď oba najednou do přívěsku nebo například safír do přívěsku a menší rubín do prstýnku. Spojením obou korundů do šperku tak může vzniknout velice atraktivní šperk, s energeticky skvělým účinkem.

Tip na další variantu: zapojením obou krystalů do náušnic by vznikl zcela originální "pár". Poutavé na těchto náušnicích může být nejen použití dvou různých korundů, ale také délka jednotlivých nášnic. Celistvost, harmonie, originalita :-).

Rubín spolu se safírem patří mezi korundy. Rubín je v ženské polaritě, safír v mužské, spolu se doplňují.

Rubín má barvu hluboké červeně s namodralým svitem.

Červený rubín, jako uzemňující kámen, pracuje s kořenovou čakrou, přesah má též do křížové čakry.

Je kamenem stálých vibrací. Pokud máme „hlavu v oblacích“ a dělá nám potíže řešit zemské věci, takové, které potřebujeme k životu, k přežití zde na Zemi, „usadí nás do těla“ a propojí se Zemí. Dokáže nás energeticky stabilizovat. Dá našemu životu řád a upevní nás v životě.

O rubínu se říká, že je kamenem života. Ano, umí v nás totiž probudit vášeň a radost ze života, dodává nám energii a sílu překonávat překážky, posiluje stavy slabosti.

Rubín je kamenem, který učí ženy milovat své tělo, vnímat jeho potřeby, naplňovat je a o své tělo pečovat.

Můžeme jej požádat, aby nám pomohl s rozhodnutím, pokud stojíme před důležitou volbou. Je ovšem třeba dobře znát všechna pro i proti a rubín nám pomůže zvědomit všechny naše možnosti. Rozhodujeme se tedy na základě nejen intuice, ale i vědomě, komplexněji. Máme-li nějakou svoji vizi, pomůže nám ji usměrnit, upřesnit, dát jí konkrétnější podobu.

Ve fyzické rovině má rubín blahodárný vliv na krev, krevní oběh a srdce.  Upravuje nepravidelný (spíše nižší) tlak.

Safír je jangovou polaritou jinového rubínu. Má klidné, pomalejší vibrace, které pracují zejména s naší jemnohmotnou částí, působí tedy spíše v oblasti našich duchovních potřeb. Stejně jako ostatní modré kameny, jeho vibrace ladí nejlépe s krční čakrou a také s čakrou 3.oka.

Ve spolupráci s rubínem umí naše vědomí dobře uzemnit a stabilizovat, je tedy vhodný zejména pro ty z nás, kteří "máme hlavu v oblacích". Postaví nás nohama na zem. Při meditaci nám pomáhá zaměřit svoji pozornost do sebe a zpětně si do hmotné reality přinést z této meditace to nejlepší.

Safír nám dokáže ukázat to, co vnímáme, celistvěji. Tedy to, co bychom skrze svůj strach nebo hněv, nebo jiné silné emoce jako přílišné nadšení, euforii apod. - tzn. přes "mlhu naší mysli" - mohli přehlédnout.

Safír můžeme požádat, aby nám pomohl snít lucidně, tedy abychom své sny mohli prožívat vědomě.

Víte, že nošení šperků s minerály je také účinná krystalo-terapie? Pokud nosíme minerál v této podobě často na sobě, časem integrujeme do sebe jeho energii a poté, co ji máme již dobře uchopenou, pociťujeme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té dané konkrétní oblasti.

Ošetření:  čistit častěji - pod tekoucí vodou a nabíjíme na slunci nebo alespoň dostatečně dlouho na denním světle.

Rozměry a lokalita:

rubín - 1,3 x 0,7 x 0,65 cm (Tanzánie)

safír - 1,9 x 0,7 x 0,5 cm (Madagaskar).

Moje pozn.: B5513.

Menu
--