Domů Zboží Od Katerinela

Pod jeřabinou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené100 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Katerinela

Katalogové č.: 6169492
Zobrazení: 244x
Vloženo: 24.3.2015
Počet srdcí: 63x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...stačí jen nakouknout pod keříky a nestačíte se divit, co všechno se tam nachází... Například takováhle malá víla s motýlími křídly. Tahle víla se skrývá jen pod jeřabinou, hlídá, aby keříky a stromky v zimě nespálil mráz, říká poupatům, kdy mají vykvést, a láká včely a ostatní hmyz, aby kvítky opyloval. Na podzim se pak zdobí červenými plody jeřabin.

Velký propracovaný přívěsek z nerezové oceli a červeného korálu představuje drobného létajícího tvora - možná malou lesní vílu, možná skutečnou podobu motýla. Tvoreček drží v ruce malý červený tulipán.

Rozměry: 7 cm na šířku, 5,3 na výšku (bez oček na zavěšení)

Přívěsek je téměř celý vyrobený náročnou technikou wire-wrapping. Jednotlivé části jsou pečlivě tvarovány a roztepány pro větší pevnost, konce drátků jsou zabroušeny, aby neškrábaly. Křídla a tělíčko jsou dohromady spojena na zádíčkách pomocí cínu. Všechno drží pevně, nemusíte se bát, že by se přívěsek rozpadl. Cín je ošetřen antioxidantem. Nejsou použity žádné komponenty, vše je tvarováno ručně.

Zavěšení je variabilní - jedna z  možností je zobrazena na doplňkové fotografii. Dá se nosit i zavěšený jen za jedno křídlo, na řetízku či na obruči - ponechám vaší fantazii.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma  "Přírodní bytosti". Soutěžím za klub MaŘeNa - KOVářova kobyla. Hlasovat můžete zde (odkaz bude doplněn).

AUTORSKÝ ŠPERK!

Menu
--