Domů Zboží Od Slovana

Lněná košile se slovanskými výšivkami

4 454 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 1 měsíceTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 12016237
Zobrazení: 1096x
Vloženo: 30.11.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zemitě hnědá lněná košile bohatě vyšívaná slovanskými ochrannými motivy Kolovratu (kolem krku a rukávů), Nebeského divočáka (pod légou), Plamenem - Faš (kolem rukávů) působící jako energetická ochrana životní síly člověka.  

  • Výstřih kolem krku - znamená přístup k duši a k 3 čakrám pod košilí. Oberegy vyšité u krku mají úlohu energetické ochrany těla. 
  • Kolem rukávů – ochrana a podpora zručnosti při tvorbě

Svastičné symboly představují energii přicházející z Nebes.

Výnam slovanských výšivek:

Nebeský divočák - chrana na cestě duchovního sebezdokonalení. Sjednocení minulosti a budoucnosti, pozemské i nebeské moudrosti. 

Kolovrat - vycházející slunce Jarilo, symbol věčného vítězství Světla nad tmou a života nad smrtí. Napomáhá duchovnímu růstu a očištění karmy skrze shromažďování zkušeností. Červená (ohňová) barva Kolovratu symbolizuje obrodu a znovuzrození.

Faš - Plamen - duchovní oheň očišťující od egoismu a nízkých myšlenek. Symbol vítězství světlých sil rozumu nad silami tmy a nevědomosti.

100% lněné plátno zemitě hnědé barvy gramáže 180 g/m2, měkčené, říjemné na tělo.  Na člověka má tento materiál zklidňující a harmonizující efekt. Okolí je pak vnímá jako elegantní a kultivované osobnosti vyzařující vnitřním klidem a silou, viz  Vlastnosti lnu.

Volný jednoduchý střih, stojáček, výštřih se šněrováním vystužen podsádkou, kovové nýty na protažení bavlněné šňůry, volné rukávy bez manžety.

Košile ve velikosti 50 - obvod krku 51 cm, šíře přes hrudník i boky 122 cm, délka rukávu 63 cm, délka košile 79 cm. 

Ve velikosti 44-54 je možné zhotovit košili do 14 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která Vás přitahuje.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.             

Menu
--