Domů Zboží Od Václav Fišer

Kurz malby a kresby

2 775 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Václav Fišer

Katalogové č.: 882676
Zobrazení: 437x
Vloženo: 26.5.2010
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dnes a zítra se na Vás budu těšit na adventním trhu na zámku KUKS. 19.11. a 20.11.

Dobrý den,všem zájemcům o kruz malby a kresby.V letošním roce bude kurz opět ve skanzenu lidové architektury v  Chanovicích u Klatov.  

Termíny kurzů:13.-17.července a 18.-22.červenceNovinka:letos na sebe kurzy navazují, takže pro nadšence, kteří loni absolvolali oba kurzy je možnost kontinuálně navázat. A ti, kteří nemohou přesně na jeden nebo druhý termín, mohou po domluvě začít v jednom a přesáhnout do druhého.

Příjezd do Chanovic mezi desátou a jedenáctou hodinou.Dopoledne se ubytujeme a řekneme si něco na začátek. Po obědě se vydáme tvořit. Budeme se jako každý rok věnovat především krajinomalbě, ale stejně jako i ty předchozí,se budeme některé dny věnovat figuře a portrétu.  

Ubytování: ubytovaní budeme ve skanzenu, v budově přizpůsobené jako ubytovna. Sprchy a sociální zařízení jsou na chodbě. Vše je zcela nově zrekonstruováno. Pokoje jsou po dvou až šesti lůžkách. Nutné je mít s sebou spacák a přezuvky..doporučuji i polštářek pod hlavu. K dispozici máme kuchyni se sporákem, mikrovlnkou a lednicí.Stravování je na každém. V Chanovicích je možná strava i hostinci..však vlastní strava je po zkušenostech lepší. Ubytování se hradí zvlášť, přímo na místě. Kurz bude končit poslední den mezi šestnáctou a sedmnáctou hodinou. Jakékoli Vaše další dotazy rád zodpovím.Velmi se na Vás těší a přeje krásný den..týden..prostě mějte se krásně po celý život.Váš Vašek Fišer 

Další informace: 5 denní výtvarné kurzy malby a kresby v Chanovicích u Klatov. V Chanovicích se nachází renesanční zámek a skanzen lidové architektury, který je ve správě Vlastivědného muzea Dr.Hostaše v Klatovech. V tomto skanzenu budeme ubytováni.  Okolí vesnice a samotný skanzen, ve kterém jsme ubytováni, poskytuje ideální prostředí pro plenérovou tvorbu.  Stravování je možné v místním hostinci nebo je k dispozici kuchyně. Ubytování ve skanzenu je v nově zrekonstruované budově v několikalůžkových pokojích.  

Kurzy jsou koncipované jako vzdělávací pro 6-12 osob. Mohou je však navštěvovat i ti, kteří chtějí jen relaxovat při tvůrčí činnosti. Kurzy jsou vhodné pro studenty, kteří se chtějí připravovat na talentové zkoušky výtvarných škol, ale i pro všechny ty, kdo chtějí tvořit. Po dohodě je možno zamluvit kurz pro skupinu alespoň s min. počtem účastníků (6) na Vámi určený termín. Každému je věnována individuální péče.

Kurzy vede Mgr.Václav Fišer, absolvent SPŠ keramické v Karlových Varech a výtvarné kultury na pedagogické fakultě Západočeské univerzity (ateliér malby u ak. mal. Naděždy Škardové).  

Mé obrazy najdete na mém profilu //www.fler.cz/vaclav-fiser

V ceně kurzu je zahrnuto zapůjčení pomůcek (uhly, rudky, tužky, pera, tuž, tiskařské barvy, papíry, stojany, desky), které budou pro Vás připraveny na místě. S sebou potřebujete pouze pracovní košili a hadr na utření barev.  Ti, kteří se budou chtít věnovat nejenom kresbě, ale také malbě, budou potřebovat podle toho pro jakou techniku malby se rozhodnou - akvarelové, temperové nebo  olejové barvy a  různé druhy a síly štětců (ploché, kulaté, silné a slabé). Pokud se rozhodnete pro olejomalbu budete potřebovat  terpentýnový olej, nádobku se šroubovacím víčkem na terpentýn, paletu, natažené plátno či sololitovou desku natřenou balakrylem nebo šepsem a samozřejmě sadu olejových barev (začátečníkům postačí základní kompletovaná sada 9 barev (běloba zinková, permanentní žluť světlá, permanentní červeň střední, okr světlý, umbra pálená, královská modř tmavá (bleděmodrá), permanentní modř, permanentní zeleň střední, smaragdový lak), ke které je třeba dokoupit následující barvy: kadmium žluté střední, neapolská žluť tmavá, kadmium červené střední, sienna pálená, čerň kostní - slonová, pruská modř, umbra přírodní, zem zelená česká). Pokročilí si vezmou barvy dle svého uvážení. Olejové barvy, plátno nebo sololit můžete zakoupit na místě (nutno předem oznámit). 

Ubytování se hradí zvlášť, přímo na místě.Ubytování je přímo ve skanzenu a platí se na místě muzeu 150Kč/noc 

(Pořadatel si vyhrazuje právo zrušit kurz při nenaplnění minimálního počtu zájemců.) 

Těším se na vás.

Václav Fišer

Menu
--