Domů Zboží Od Světlo-v-láska

Klíčenka-šungit -Květ života-Harmonie -Ochrana

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Světlo-v-láska

Katalogové č.: 14227535
Zobrazení: 26x
Vloženo: 19.9.2023
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Klíčenka ze šungitového kolečka o průměru 3cm se zlatým květem života s karabinkou ke klíčům. Celková délka je cca 9cm.

Šungit má schopnost absorbovat částice z prostředí a má antibakteriální vlastnosti. Kámen se používá jako velmi účinná  ochrana před elektro smogem z počítačových obrazovek a dalších zařízení např. mobil. telefonů, pc, atd.

Na psychické úrovni čistí emocionální a mentální nepořádek. Zesiluje dobrý pocit ze života a podporuje správné fungování imunitního systému. Mění stres ve využitelnou energii.

Šungit je neporézní polyminerální uhlíková hornina, která dostala svůj název podle místa výskytu, karelské vesnice Šuňga na břehu Oněžského jezera, kde byl šungit poprvé objeven.

Šungit je na pohled neprůsvitný černý kámen s více či méně výrazným kovovým leskem. Stáří šungitu je kolem 2 miliard let. Jedná se o negrafitizovaný, téměř čistý nekrystalický uhlík vzniklý pravděpodobně z mikroskopických řas.

Květ života přináší harmonii a ochranu.

Květ života se řadí k nejvýznamnějším symbolům posvátné geometrie. Tento obrazec, připomínající květinu, v sobě ukrývá 19 kružnic, které znázorňují základní matrici stvoření prostoru, času a forem, jednotu života a ducha a veškerou provázanost existujícího života a dění ve vesmíru. Ukrývá v sobě tedy podstatu všeho.

„Květ života – jeho vzory najdeme po celém světě i v univerzu, je to prvotní jazyk Univerza, zdroj všech jazyků, čistý tvar s čistými proporcemi. Představuje cyklus ovocného stromu od plodu k semenu a zpět ke stromu v pěti fázích.“ – Drunvalo Melchizedek

Dárkové sáčky k dostání zde:Dárkový pytlík stříbrný

Menu
--