Domů Zboží Od Slovana

Halenka Ladinec/Lada

2 720 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 4 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 12091748
Zobrazení: 416x
Vloženo: 25.12.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% jasně bílého lnu s působivou slovanskou výšivkou Ladince a Lady v jasně červené barvě. Tato kombinace krásně rozzáří celou osobnost. Výšivka byla zhotovena za účelem energetické ochrany biopole člověka. 

Význam slovanských výšivek:

Ochranná symbol Ladinc

Symbol lásky, harmonie a štěstí v rodině, ochrana žen a dívek, dětí, manželství, rodiny. Dívkám pomáhá najít svou spřízněnou duši pro partnerství, přináší zdravé a silné děti, pomáhá udržovat soulad a pořádek v domě. (velikost jednoho oberegu 2,3cm)

Slovanská výšivka Lada    (velikost výšivky 5x5 cm)

Symbolem lásky, harmonie a štěstí v rodině. Lada je dárkyní života, plodnosti, znovuzrození a obnovy. Chrání děti, ženy, manželství, partnerskou lásku, rodičovství a úrodu. Dívkám pomáhá najít svou spřízněnou duši pro partnerství, přináší zdravé a silné děti, pomáhá udržovat soulad a pořádek v rodině.

Výšivku je možné provést v jakékoli oblíbené barvě. Nejčastěji využívanou barvou pro slovanskou výšivku je barva červená, která zesiluje účinek vyzařování ochranného oberegu - jsme pod ochranou Rodu. Je to barva lásky, krásy, krve, odvahy a dokonalosti. 

Bohaté zdobení působí jemně a vkusně. Vytváří spolu se slovanským motivem zcela originální oděv.

Čistý 100% len s gramáží 185 g/m2, díky změkčení je méně mačkavý a příjemně měkký na tělo. Odstín jasně bílé barvy.

Nabíraný výstřih do paspule dokulata obkružující dekolt, zvýrazňuje ženskost. Tento typ výstřihu dokonale sedne na jakékoliv poprsí. Krátký reglánový rukáv s možností stažení do gumičky (balónový rukáv). Pohodlný volnější střih. Těsněji na těle by se mačkal a omezoval v pohybu, neboť len je zcela nepružný materiál.

Halenka ve velikosti 42 (horní obvod - 108 cm, pas - 97, boky 109, délka halenky 60 cm). V dalších velikostech 34-48 zhotovíme do 14 dnů dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí. 

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Neváhejte nás oslovit.

Autorská práce dílny SLOVANA

Menu
--