Domů Zboží Od Pampelišky

Háčkovaná kabelka

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Pampelišky

Katalogové č.: 399139
Zobrazení: 16x
Vloženo: 23.8.2009
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nyní je možný osobní odběr zboží (tzn. bez vyúčtování poštovného) nejen ve Vimperku, ale také v Českých Budějovicích, Lišově a Kaplici..kontaktujte nás vnitřní poštou nebo tento požadavek napiště k objednávce a domluvíme se..

Kabelka je celá háčkovaná z červené duhově zbarvené pevné příze zajímavým vzorem, uvnitř je všitá látková vložka, tak, aby držela pěkně tvar..vevnitř kabelky jsou na jedné straně dvě kapsičky, jedna velikosti cca na mobil, druhá větší..šířka kabelky je cca 33 cm, výška cca 23 cm, pohodlně se do ní vejde časopis, mobil, klíče, kosmetická taštička a další věci, které potřebuje mít každá žena stále při ruce :-) ..hloubka dna je cca 4-5 cm...kabelka má dva traky dlouhé cca 56 cm, takže kabelka je pohodlně přes rameno a traky jsou ukončeny třásničkami..zavírání je opět, hlavně kvůli bezpečnosti na zip, který dokonale přiléhá..

V případě zájmu je možné takovou kabelku v jiné barvě popř. jinak poskládaným vzorem zhruba do 14 dnů až 1 měsíce, podle dohody přes osobní formulář a samozřejmě v souladu s fler.cz přes rezervaci...

    Menu
    --