Domů Zboží Od atelier u Terezky

andělské léčení - pravotočivá spirála

220 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od atelier u Terezky

Katalogové č.: 3748509
Zobrazení: 781x
Vloženo: 6.4.2013
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Andělský energetický obraz. Obraz je namalovaný na plátně na dřevěném rámu, akrylovými barvami. Je do něho přidána pravotočivá spirála, vyrobená z kvalitného nerezdrátu, uprostřed je křišťálová kulička.
Rozměry - 20 x 20 cm

Pravotočivá spirála -
symbolizuje mužský princip JANG, princip tvorby. Odsává nemoci a čistí geopatogenní zóny. Keltská spirála působí na své okolí jako bioenergátor. Má velmi silné harmonizující a zklidňující účinky. Je účinný tvarový zářič, který pohlcuje negativní energie, elektromagnetický smog, odrušuje geopatogenní zóny. Doplňuje životní energii. Spirála je symbol vývoje, růstu a obnovy. Symbolizuje nezničitelnost života, evoluci v kosmu se smrtí a znovuzrozením. Mystické směřování od Boha k lidem a od lidí zpátky k Bohu. Je výborná do místnosti, kde je počítač a nebo televize.

tmavomodrá - vážnost, rozjímání, smutek, klid
světlemodrá - ticho, touha, přívětivost

Modrá je považována hlavně za symbol všeho spirituálního. Oproti červené působí "studeně" a uvádí tak do zamyšlené nálady. Hlubinní psychologové ji spojují s "duševní volností, mírným, nenásilným a uvážlivým způsobem života". Amulety v modré barvě neutralizují "zlý pohled" čili uřknutí. Jako nejhlubší a nejméně materiální barva je modrá médiem pravdy, barvou nebe. Symbolizuje spiritualitu, harmonii, přívětivost, přátelství, svědomitost, věrnost, víru, sympatii a péči. Je podřízena intelektu a duchovnímu poznání, charakterizuje pozitivní stránku fantazie a spadají pod ni utopické nápady. Podle psychologů modré barvě dávají přednost lidé citliví s bohatým vnitřním životem, hledající lásku a porozumění. Dávají jí také přednost lidé, kteří touží po klidu, jsou unavení, přepracovaní a ti, co nemají rádi změny. Psychologové zjistili, že světle modrá je barvou ticha, klidu, uspokojení a souladu. Mají ji rádi lidé citliví, s bohatým vnitřním životem, hledající lásku a oddanost, romantikové - tedy spíše introverti. Světle modrá symbolizuje něhu, věrnost, důvěru a oddanost. Působí přívětivě, vyvolává představu oblohy a vzduchu. Přednost jí dávají lidé, kteří touží po klidu - tedy především lidé unavení, přepracovaní a ti, kdo nemají rádi změny. Ten, kdo nemá rád světlomodrou a modrou, obecně bývá člověk, který se bojí nebo neumí pomořit se do svého nitra, bývá to často člověk povrchní, přelétavý, neposedný atd. Ve středoevropské lidové symbolice se modrá považuje za barvu věrnosti, ale i tajemna (např. Modré světlo v Pohádkách bratří Grimmů) nebo klamu (lakovat někoho na modro ve významu šidit, balamutit). V lidové mluvě se v souvislosti s touto barvou objevují různé obraty, např. "snést někomu modré z nebe".

Menu
--