Domů Zboží Od Elodea

Koník s hřívou z příze

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený255 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elodea

Katalogové č.: 5811066
Zobrazení: 514x
Vloženo: 5.12.2014
Počet srdcí: 130x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Kralevic bez meškání si osedlal svého dobrého koně Siváka a vzal si z pokladu otcova jenom tolik, co myslil, že bude nejvýš potřebovat, rozloučil se s otcem a vydal se na cestu..." K. J. Erben - Živá voda

Ušito ze 100% vlněného filcu (bez příměsi viskozy). Díky své vysoké gramáži (400 gr, tloušťka 1,2 mm) je pevnější, dobře drží tvar a lze jej snáze udržovat ručním praním při nízkých teplotách. Tělo je vyplněno praným a česaným ovčím rounem.

V této variantě (hříva a ocas z příze + kompaktnější střih) je koník vhodný do rukou dítěte k volné hře. V obchůdku je i varianta koníka s hřívou a ocáskem z merino vlny, který působí nádherně snově a hodí se spíše jako dekorace na stolek ročního období.

Vlněná hračka hřeje a hladí. Je vhodná i pro alergiky, protože lanolin, který obaluje vlněné vlákno, ho chrání a udržuje optimální vlhkost. Zamezuje tím usazování prachu, který je živnou půdou pro roztoče.

Koník je vysoký 14 cm a dlouhý (od čumáčku k zadečku) 13 cm.

Možné objednat i v jiných barvách...

______________________________________________________________

TESTOVÁNO VLASTNÍMI DĚTMI

Tato hračka se nejvíce hodí pro děti od 1 - 7 let. Před tím jej mohou (pra)rodiče a sourozenci dětáku ukazovat či půjčit na prozkoumání vlastností vlěného filcu. Kolem roku se již děti mohou v komunikaci s blízkými učit "jak dělá koník". Kolem dvou-tří let již může být koník průvodcem při čtení či vyprávění pohádky (ve které vystupuje:-) Později poslouží dítěti k vlastní reflexi pohádky při hře. Nejvhodnější je nabídnout dítku hračku zvířátka po setkání s živým zvířetem, aby hrou mohlo refletovat nově nabyté "zkušenosti". Zvířátko je velmi pevně vyplněno ovčím rounem, takže dobře drží tvar.

_____________________________________________________________

PÉČE A ÚDRŽBA

Tato hračka nepotřebuje prakticky žádnou péči. Vlněný filc díky obsaženému lanolinu odolává nečistotám. A jen v případě nějaké nehody (ublinknutí miminka či upadnutí chrastítka do bláta), je možné zvířátko opláchnout pod tekoucí vlažnou vodou nebo ručně "vyprat" (spíše jemně promačkat - není vhodné používat žádné kartáče) ve vlažné vodě (cca 30°C) s prostředkem na jemné prádlo (na vlnu a hedvábí) - např. Ecover wool. Tuto hračku není vhodné ždímat či kroutit, spíše nechat vykapat a lehce promačkat zabalenou v ručníku. A nechat uschnou na teplém a vzdušném místě.

Menu
--