Domů Zboží Od pepadana

Luna - Andaluský kůň

1 221 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od pepadana

Katalogové č.: 5405669
Zobrazení: 886x
Vloženo: 16.8.2014
Počet srdcí: 313x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Na poštu jezdím podle potřeby zpravidla dvakrát týdně. Pokud na doručení spěcháte, připište to prosím do poznámky k objednávce. Děkuji!

Andaluský kůň (také se říkalo španělský) má už po staletí pověst nejvznešenějšího koně na světě. Je často bělouš, hlavu má jemnnou s lehkým klabonosem, má vznosný a hrdý chod, je živý, odvážný,  učenlivý, silný a vytrvalý. Hříva i ocas jsou dlouhé, bohaté a až nepřirozeně vlnité.

Pro svou krásu i povahu byl hodně používán k vylepšení jiných koňských ras. Například lipicáni nebo kladrubští koně jsou jejich přímí potomci.

Koník je uplstěný na sucho - jehlou, na drátěné kostřičce. Na základ je použité přírodní rouno od šetlandských oveček, povrch je z velmi jemného bílého merina. Hříva a ocas jsou lokny ovce wensleydale. Oči jsou pevně vlascem přišité korálky z onyxu.

Je uplstěný velice pevně a snese i hrubší zacházení a dětskou hru. Jen ocas a hříva se nemůže česat, kartáčovat nebo za ně příliš tahat.

V kohoutku je vysoký 9cm, na délku 13cm (měřeno bez ocasu) a od země k uším má 13cm.

Každý majitel zvířátka by měl mít místečko, kam může zvířátko uložit, nebo v čem by mohl zvířátko nosit, aby ho mohl mít stále u sebe. Proto je ke zvířátkům možné tady dokoupit spací taštičku. Pro všechny současné minulé i budoucí majitele mých zvířátek je kapsička s 20% slevou!

Můžeme se i domluvit na ušití kapsičky na míru podle přání.

 

 

Menu
--