Domů Profil prodejce helenamandala
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 7, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 8
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 24.8.2017
Město: Praha 7
Stát: ČR

helenamandala

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Změna v našem životě začíná nejdřív změnou v každém z nás. Profesně mně dlouholetá práce v korporátním prostředí přestala přinášet vnitřní uspokojení. Cítila jsem silnou touhu po změně. Potřebu začít naplno realizovat své vnitřní poslání. Udělala jsem si kurz lektorky jógy, začala jsem více praktikovat jógu a tím se můj život začal měnit k lepšímu. Přes jogu jsem se dostala i k malování a maluji pro radost. Je úžasné dělat, co má smysl nejen pro mě, ale i pro druhé. Pomáhám měnit životy, najít cestu k sobě a to mě těší a naplňuje.

Na objednání lze vytvořit i osobní mandalu! Osobní mandala je vytvořena, aby svého majitele energeticky posilovala a stimulovala, působila směrem k rozvoji jeho osobnosti. Její využití je určeno výhradně pro svého majitele. Doba jejího zhotovení závisí na okolnostech a osobě jejího budoucího majitele.                                           

Kdo neví, co to je mandala, tak zde je krátké info:

Mandala je léčivý kruhový obraz. Už mnohé staré národy věděly o síle schované ve středu mandaly a uměly ji využít. Mandala přináší obohacení nejenom tomu, kdo ji maluje (zklidnění, získání energie, získání vhledu, zpracování šamanské zkušenosti, sebeléčení), ale i majiteli hotového obrazce (získání energie, léčení, relaxace, zklidnění, harmonizace místnosti). Když se na jakoukoliv mandalu zadíváte, zjistíte, že je velmi dynamická. I zdánlivě statický obrázek "ožije", pokud se zadíváte do jeho středu. Barvy se začnou prolínat, míchat a točit. Pokud budete tento tanec chvíli sledovat, zjistíte, že se váš dech a tep zklidňují a tělesné napětí se uvolňuje...   

Mandalu vybírejte vždy srdcem... ta, která vás osloví je pro vás ta pravá.

Je možné také osobní odběr v Praze.

 

Způsob dopravy
Obrazy na plátně balím do bublinkové fólie a kartonu a odesílám jako balík do ruky, proto je poštovné vyšší. Osobní odběr je možný po domluvě v Praze, poštovné při osobním odběru neúčtuji.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od helenamandala

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--