Domů Profil prodejce nathalie
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 24 hodin.
  • Zbuzany, ČR
  • 592 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (117) 100%
Nadšenci: 442
Aktivita: aktivní
Prodáno: 592
Registrace: 22.10.2009
Město: Zbuzany
Stát: ČR
Důležitá informace: AKCE: *Sleva 15% na celý nákup* po zadání slevového kódu NI1-WFD-1JX do objednávky. AKCE2: *Ke každé objednávce v hodnotě min. 500 Kč náušnice do hodnoty 50 Kč dle Vašeho výběru ZDARMA a navíc také poštovné ZDARMA
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

nathalie

/ Prodávající
Novinky
87666
19.9.2012 Akční nabídka dne:
NÁUŠNICE a poštovné ZDARMA v hodnotě 50 Kč dle Vašeho výběru k objednávce nad 500 Kč ZDARMA

Vítejte u Nathalie Bijoux 

v obchůdku se Šperky s Třpytivými Odlesky!

Něco málo o mně….

Jmenuji se Lucie a kouzlu korálků jsem propadla už v dětství, ovšem nynější podobu mého tvoření jsem dosáhla až při očekávání mé již narozené dcerky Natalie.

O mé tvorbě…

Jako ta straka, i já mám ráda vše co je lesklé a zářivé, proto u mne naleznete šperky s lehkým třpytivým odleskem. Ráda vytvářím šperky, které pohladí a zkrášlí každý ženský dekolt pro každou příležitost podléhajícím aktuálním trendům módy. Ráda objevuji nové metody tvorby šperků a ráda kombinuji nové materiály.

Všechny šperky jsou vyráběny z kvalitních bižuterních komponentů. Používám bižuterní háčky bez niklu (hypoalergenní), případně vám ráda vyměním háčky za pravé stříbro 925/1000 nebo chirurgickou ocel  s příplatkem 20 Kč/pár, pokud je budete chtít vyměnit, kontaktujte mne vnitřní poštou. Ke všem náušnicím automaticky přibaluji plastové uzávěry proti ztrátě. Výrobky jsou baleny na dárkových papírových kartách. Pokud budete mít přání dodat výrobek v jiné barevné kombinaci, než které vidíte v mé nabídce, ráda Vám na přání šperk vyrobím. Vystavím jej na Fleru a pokud se Vám bude líbit, můžete si jej objednat. Neváhejte a kontaktujte mne vnitřní poštou s Vaším přáním.

Péče o bižutérii…

Bižuterie je vhodná jak k příležitostnému tak celodennímu nošení. Aby si uchovala co nejdéle svou krásu, je potřeba dodržovat určité zásady. Bižuterie by neměla být vystavována větší vzdušné vlhkosti, bižuterní kov (háčky, komponenty atd.) mohou černat a jinak nepříznivě na vlhkost reagovat. Není vhodné bižutérii nosit do sprchy, do bazénu, do solária, ke kadeřníkovi a podobně. Dále není vhodné, aby přišla do kontaktu s kosmetickými výrobky, lakem na vlasy, parfémy a jinými chemikáliemi. Rovněž není vhodné vystavovat bižuterii dlouhodobému působení světla - proto je dobré bižuterii skladovat v krabičce bez přístupu světla, nejlépe i vzduchu (například uložit bižuterii do zipových sáčků).

Děkuji za Vaši návštěvu a zavítejte znovu, ráda Vás překvapím opět dalšími novými výrobky.

Dále Vám vřele doporučuji z vlastních zkušeností tyto prodejce:

B.U.B.L.I.N.A - originální dekorativní zboží (v případě objednání ode mne a tohoto obchůdku budete platit pouze jedno poštovné)

8therese4 - precizně zpracované háčkované čepičky

TOPlist

Způsob dopravy
Zboží je dodáváno na bižutérních kartách a odesíláno v bublinkové obálce. Zboží odesílám do 2 dnů ode dne obdržení platby.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od nathalie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--