Domů Profil prodejce Veronika Vysloužilová
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Dvůr Králové nad Labem, ČR
  • 206 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (42) 100%
Nadšenci: 346
Aktivita: aktivní
Prodáno: 206
Registrace: 24.3.2012
Město: Dvůr Králové nad Labem
Stát: ČR
Důležitá informace: Právě probíhá výprodej dřevěných šperků za super ceny, tak si je nenechte ujít. :)

Veronika Vysloužilová

/ Prodávající
Novinky
1092797
6.2.2024 Výprodej dřevěných šperků.

 

 Vítejte na mém profilu.

Autorská značka Veronika Vysloužilová vznikla v roce 2016 při studiu teorie dějin umění na pražské VŠUP jako únik od mnohdy vyčerpávajícího studia zpět k prapůvodnímu šperkařskému oboru studovaného v Jablonci nad Nisou. Výroba šperků mi dala možnost seberealizace, je to má vášeň a závislost v jednom, bez níž si svůj život asi už nedovedu představit. :)

V mých špercích hraje důležitou roli geometrie, jednoduchost, hra s tvarem či kontrasty. Vyrábím šperky jak ke každodennímu nošení, tak šperky monumentálnější a výraznější, které mají upoutat pozornost a zároveň podtrhnout osobnost a charisma jejich nositele.

V mé aktuální nabídce nalaznete převážně výrobky ze dřeva a nově také výrobky z drahých kovů.

Na závěr bych chtěla povzbudit všechny ženy, aby se nebály nosit šperky větších rozměrů, protože právě takovéto šperky jsou výrazným a krásným doplňkem, který ještě více zdůrazní a podtrhne osobitost každé z nás.

Po domluvě možný osobní odběr v Praze. V takovém případě neúčtuji poštovné. Platbu za výrobky ovšem přijímám výhradně předem na bankovní účet. 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pokud byste u mne rádi zakoupili zboží, které je již vyprodané nebo máte specifické požadavky ohledně jeho barevnosti či použitých materiálů, neváhejte mne kontaktovat. Pokud to bude v mých silách, ráda Vám vyhovím a vyrobím pro Vás zboží na míru.

 

 image

image

 

Příprava šperků k expedici

-----------------------------------------------------------------------------------------

Pro práci s drahými kovy jsem registrovaná na puncovním úřadě.

Veškeré mnou vyrobené šperky jsou řádně označeny dle puncovního zákona. U šperků o hmotnosti do 3 g ryzostním číslem a mou výrobní značkou, u šperků nad 3 g také státním puncem.

Má výrobní značka:

Přehled puncovních značek:

Právě probíhá výprodej dřevěných šperků za super ceny, tak si je nenechte ujít. :)

Způsob dopravy

  • Šperky jsou baleny do pevných dárkových krabiček a vkládány do obálek s bublinkovou folií.
  • Zboží posílám prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku nebo balíček.
  • Po domluvě možný osobní odběr v Praze. V takovém případě neúčtuji poštovné. Platbu za výrobky ovšem přijímám výhradně předem na bankovní účet. 

Poštovné

  • Cena poštovného se liší v závislosti na velikosti balíčku
  • U menších balíčků je cena poštovného 60 Kč
  • U větších balíčků (především u rozměrnějších náhrdelníků) přibližně 70 Kč
  • Cena poštovného do zahraničí se pohybuje od 100 - 130 Kč
  • Při větším množství objednávek hradíte jedno poštovné.

Dodací lhůta

  • Po přijetí platby na účet zboží odesílám nejpozději do třech pracovních dnů
  • Fakturu k balíčku přikládám na žádost zákazníka, jinak je zákazníkovi umožněno si fakturu kdykoli dodatečně vytisknout.

Reklamace

  • Zákazník má právo zboží vrátit bez udání důvodů do 14 dnů od jeho přijetí. V takovém případě však cenu za poštovné hradí kupující.
  • Při obdržení poškozeného zboží má zákazník právo jej reklamovat u České pošty nejlépe do dvou pracovních dnů od jeho převzetí.
  • Pokud nebudete se zbožím spokojeni z jakýchkoliv jiných důvodů, pak mne neváhejte kontaktovat prostřednictvím fler pošty, kde se společně k Vaší spokojenosti pokusíme problém vyřešit.
 
Jak pečovat o šperky

O šperky stejně jako o módní doplňky či oblečení, je třeba pečovat, aby Vám vydržely krásné co možná nejdéle.

Péče o dřevěné šperky

Veškeré dřevěné šperky z mé nabídky jsou ošetřené kvalitním lakem, nebo přírodním olejem. Přesto by však neměly přijít příliš do kontaktu s vodou a vlhkem (zejména není doporučeno se s dřevěnými výrobky sprchovat či koupat).

Dřevěné prsteny

Dřevěné prsteny doporučuji v případě častějšího nošení sundávat také při mytí rukou. Pokud je ovšem nenosíte denně, tak není třeba se vody obávat.

Náhrdelníky s bavlněnými lany

Bavlněná lana u náhrdelníků je v případě potřeby možné vyčistit od běžných nečistot jakými jsou například pot nebo make-up. Před čištěním rozepněte náhrdelník a jednoduše z lana stáhněte veškeré dřevěné prvky tak,
aby Vám zůstalo jen samotné lano s kovovými koncovkami magnetického zapínání. Praní provádějte pouze ručně za použití teplé vody a mýdla či běžného pracího prostředku. Lano čistěte jemně, nedrhněte jej ostrými ani hrubými nástroji, aby nedošlo k poškození bavlněných vláken. Zároveň se také vyhněte přílišnému namáčení kovových koncovek. Vyčištěné lano
sušte na čistém rovném podkladě. V případě nenávratného poškození lana je možná jeho kompletní výměna. Nebojte se proto na mne v takovém případě obrátit.

Péče o stříbrné šperky

Aby Vám šperky ze stříbra vydržely stále krásně zářivé, je potřeba se o ně pravidelně starat. Stříbro je drahý ušlechtilý kov, který je náchylný k černání – oxidaci. Někomu stříbrné šperky oxidují rychleji, někomu pomaleji, což závisí na mnoha faktorech jako je PH vaší pleti, prostředí, ve kterém se šperk vyskytuje atd.

Šperky je proto potřeba pravidelně čistit, posloužit Vám k tomu mohou speciální čistící utěrky na stříbrné šperky, nebo čistící lázně – oba typy čistících produktů snadno seženete na internetu, nebo ve specializovaných obchodech. Čistící utěrky jsou vhodné spíše na občasné přeleštění šperku, zatímco čistící lázně vyčistí šperk důkladněji, jelikož kapalina se na rozdíl od leštících utěrek dostane i do méně přístupných míst šperku. Podstatnou výhodou čistících lázní je zároveň to, že čistící efekt je výrazně vyšší a trvá jen pár vteřin. V případě pořízení čistící lázně na šperky je však potřeba striktně dodržovat návod, nenechávat šperky v lázni déle než je uvedeno na obalu a používat ochranné prostředky. Nevýhodou je, že tímto způsobem lze zpravidla čistit pouze šperky bez kamenů a perel, které by se čistící kapalinou mohly nenávratně poškodit.

Mimo tyto způsoby čištění samozřejmě můžete nechat šperk vyčistit ve specializovaných obchodech – zlatnictvích. Využít lze také speciální ultrazvukové čističky na šperky, jejichž nevýhodou je ovšem vyšší pořizovací cena.

Šperky vždy skladujte na suchém neprašném místě a zamezte kontaktu s ostrými a hrubými předměty. Stříbro je relativně měkký kov a je proto náchylný k poškrábání a deformaci.

 
 
Způsob dopravy
Šperky jsou baleny do pevných dárkových krabiček a vkládány do obálek s bublinkovou folií. Zboží posílám prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku nebo balíček. Po domluvě možnost osobního odběru v Praze. V takovém případě nakupující nehradí poštovné. Platbu ovšem přijímám výhradně předem na bankovní účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Veronika Vysloužilová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--