Domů Profil prodejce Made by Máta
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Stružinec, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 39
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 18.1.2012
Město: Stružinec
Stát: ČR
Důležitá informace: Profil je dočasně uzavřen, v případě jakéhokoliv problému mě prosím kontaktujte vnitřní poštou. Děkuji Máta

Made by Máta

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Milí přátelé,

z osobních důvodů jsem byla nucena dočasně uzavřít své profily, ale nebojte se, jakmile se vše urovná budu opět zpět i s dávkou novinek, které připravuji.

V případě jakéhokoliv dotazu, problému, či pouhé potřebě mě kontaktovat prosím použijte vnitřní poštu, budu ji pravidelně vybírat.

Přeji krásné léto a těším se brzy naschledanou.

Vaše Máta

Vítejte v mém kabelkovém království!

Pro Vás učím se a kreslím, probírám se látkami, kombinuji, stříhám a řežu, sešívám a nakonec protáčím hotové kabelky, abych si pak mohla představovat ženy, které je nosí. 

Představuji si ženy odvážné vyměnit černé neforemné cosi za autorský originál, se kterým se neztratí v davu.

Ženy, milující stejně jako já kvalitní ruční práci a lidský dotek.

Ženy, co si dokáží vážit každého stehu, který pro ně s láskou vpisuji do látky.

Ženy se kterými společně vedeme tichý boj proti nudě v ulicích, já za šicím strojem a ony tím, že hrdě nosí, to, co pro ně stvořím.

A těm ženám děkuji z celého srdce, za to, že může existovat Máta, která pro ně šije svoje malé sny.

A kdo je ta Máta?

Absolventka SUPŠ Turnov, s několikaletou pedagogickou praxí, která na mateřské dovolené popustila uzdu svým tvůrčím choutkám. Je tomu téměř rok co poznala Bellet a její Marinu a od té doby se "veze".
Ač mezi látkami vyrostla, objevila před tím rokem Ameriku. Zjistila, že miluje vůni nových látek, jak krásné je pro ni se jimi probírat a hladit je. Miluje tu část tvůrčího prcesu, kdy stojí před skříní a vytahuje látky, přikládá je k sobě a vymýšlí nové a nové barevné variace. 
Miluje jak látky zahraničních designérů zvučných jmen, stejně jako jednobarevné látky zářivých odstínů. Někdy, když ji to popadne, na kabelky kreslí a maluje, tiskne a barví a vůbec využívá vše co má tak ráda.

Jste zvědaví? Vítejte a nahlédněte...

Nečekejte ale "okopírované" projekty z Mariny. Většinou využívám pouze konstrukční prvky a dotvořím je podle vlastní invence.

Na Fleru nejsem žádný nováček, na profilu Bylinka Máta najdete moji další tvorbu: pyrografiku, ke které utíkám , když mi schází vůně dřeva a potřebuji si od šití chviličku odpočinout a nějaké mé další počiny.

 

Máte zájem o jinou velikost, dekor či barevnost? Máte nápad, ale neumíte si poradit s realizací? Neváhejte a kontaktujte mě, zakázky vítám!
Fotografie mé zakázkové tvorby ktrá proběhla mimo Fler (přátelé, známí) naleznete zde a prodané kabelky z původního profilu zde

Hledáte zajímavý materiál pro Vaši tvorbu? Navštivte můj druhý profil kde nabízím minerály a další materiál pro vaše tvoření a také obalové materiály -Mineralshop.

Máte rádi koně? Právě pro Vás je tu společný profil volného sdružení umělců, výtvarníků a řemeslníků Koně všemi smysly

Způsob dopravy
Kabelky zasílám vždy pečlivě zabalené ve velké obálce nebo krabici. Vždy doporučeně, nebo jako obchodní balík dle ceny zásilky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Made by Máta

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--