Domů Zboží Od medusa - harmonie vůní

Purpura adventní

93 Kčza 1 ks
Zboží je v rezervaci
Toto zboží je dostupné pouze pro konkrétního uživatele.
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 28 zájemců.
K odeslání: 5.6.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: středa
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce235 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od medusa - harmonie vůní

Katalogové č.: 11873406
Zobrazení: 1108x
Vloženo: 25.10.2020
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň a objednávky a přejeme krásný, pohodový a voňavý rok 2024 :-) Nyní se budeme opět plně věnovat výrobě a na vaše nové objednávky se budeme těšit začátkem léta :-). V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat do zpráv :-).

Vonná směs bylin a pryskyřic k vykuřování. Namícháno z několika druhů bylinných květů, natí, kořenů, oddenků, plodů, koření a vzácných pryskyřic.

Je vhodná pro předvánoční období, kdy je vlastně až do zimního slunovratu podzim. Je dost často sychravo, ubývá světla i tepla. I když zpočátku ještě příroda hýří barvami, psychika jde pomalu dolů a my se potřebujeme více naladit na naše vnitřní světlo a zdroje radosti v nás samých. Náš životní styl nám to však moc neulehčuje. Blíží se konec roku, bilancování, příprava na vánoce, hektické tempo. Sladce kořeněná vůně této směsi je lehká, svěží, pozvedá náladu a otevírá srdce. Pomáhá uvolnit se, vyčistit hlavu a odlehčit dopad každodenních drobných starostí.

Po zahřátí na plotně nebo nad plamenem čajové svíčky směs uvolňuje kouzelnou, sladce kořenitou vůni. Nesmí hořet, pouze se zahřívat. Ideálně na kraji plotny kuchyňských kamen nebo asi 5 cm nad plamenem čajové svíčky. Použijte kovovou podložku a umístěte třeba na svícen či ohříváček na čajovou konvici ( je důležité aby svíčka měla přísun vzduchu -  viz doplňkové foto), nasypte čajovou lžičku (přibližněi 1gram) směsi na podložku a pak již jen dýchejte :-).

Baleno v papírovém sáčku s potištěným přebalem.

Váha 8g.

    Menu
    --