Domů Zboží Od Hejta

Jak se rodí hory I

666 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.7.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.7.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13273083
Zobrazení: 45x
Vloženo: 7.4.2022
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Nápad z loňských Velikonoc, nakonec mi tu dva kousky zbyly a ten první bych ráda představila tady a teď.

Miniatura hory vyřezaná z darované olivové větve. Sněhová špička je dobarvena akrylovými barvami a celá je zalitá v modře probarvené epoxidové pryskyřici. Přídavek třpytek není příliš výrazný, přesto se tu a tam zaleskne. A ten nejzajímavější efekt nastane po nasvécení ve tmě - uhrančivě fosforeskuje. Je to kýč, ale v tom pravém slova smyslu - je líbivá, je jedinečná a kdybych se celý život snažila, stejnou již nevyrobím.

Broušená a leštěná je do vysokého lesku, dřevo je na závěr ošetřeno impregnací lněným olejem a opakovaným voskováním. Stejně, jako všechny dřevěné výrobky, i tento doporučuji chránit před vlhkostí a zde (s ohledem na pryskyřici) i před vysokými teplotami.

Výrobek prodávám bez onoho kočičího chlupu, který můžete vidět na fotografii, kde ji muž drží v prstech :-)

Velikost cca v cca 3,3 cm x š cca 2,1 cm.

Menu
--