Domů Zboží Od Kosí sestry

COFFEE TIME...dekorační věnec Kosích sester

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce144 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kosí sestry

Katalogové č.: 1798751
Zobrazení: 293x
Vloženo: 22.6.2011
Počet srdcí: 256x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pro všechny milovníky horkého, tmavě hnědého, společenského, vonného, "rituálního":) nápoje - životabudiče, jednoduše... kávy :).
Zavěste věnec nad jídelní stůl, oblíbené křeslo, dveře, do kuchyně, obýváku, jídelny...nalákejte rodinu a sousedy na kávu, vyvěšním signálního, kofeinistického věnce :)...na jedné straně pozvání na kávu, na druhé straně autorská látka Tea time, máte na výběr, co budete podávat ...kávu? čaj? :).

Originální, uvítací věnec, krásný dárek pro milovníky kávy, ke kolaudaci domu, bytu. Jednoduchý a působivý ruční potisk, tmavěhnědou a bílou barvou na pískové bavlně, zadní strana z autorské látky TEA TIME na pískovém, bavlněném plátně. Plněno dutým vláknem. Poutko z přírodního knotu.

Krásně doplní tuto zástěru:

Tyto věnce vznikly z touhy po vkusné a trvanlivé dekoraci, vycházejí z tradičního motivu věnce... uzavřený kruh, symbol rodinného kruhu a oslav vítězství....
Dají se položit na stůl, zavěsit na dveře, na okno, na dvířka skříně či komody, na zeď, čelo postele, opřít na poličku...
Ke každému věnci doladíme dáreček .
Věnce jsou vytvářeny v limitovaném počtu kusů a mnohé pouze v jeden kus, chceme tvořit a hrát si s motivy, barvami, stuhami a krajkami, vyšívat a kombinovat, vytvářet varianty a přenést naši radost z práce, k Vám domů :)

Věnec je ručně oboustranně, potištěn originálním autorským tiskem, ekologicky nezávadnými, kvalitními, textilními barvami. Potisk fixován zažehlením.
Barvy vydrží praní v pračce na 40 stupňů, přesto doporučujeme šetrné ruční praní, bez mechanického tření tištěných motivů. Všechny potištěné látky jsou předeprané, dodržujeme tak technologická doporučení výrobce textilních barev.

rozměr: průměr vnějšího kruhu: 32 cm

Cena za jeden kus věnce.
Věnec je opatřen, papírovou visačkou. Dárek ke každému nákupu.

Další kávomilecké libůstky Kosích sester, pokud po nich zatoužíte :) pište, domluvíme se.

Pytlík pro milovníky kávy, čaje a horké čokolády...

    Menu
    --